Haberler

Kardeşi Kışlada Abi Tatilde

Güncelleme:

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen günlük dizi filmi "Elif" sezon finali yapmasıyla, başarılı oyuncuları da tatil yörelerine dağılmaya başladı.


Dizi filmin başrol oyuncularından Emre Kıvılcım, bayan hayranları tarafından takibe alınsa da sessiz sedasız Kıbrıs'ta tatilini yaptı. Başarılı oyuncu, kardeşinin Kıbrıs'ta asker oluşunu fırsat bilip hem hasret giderdi, hem de yoğun bir çalışma temposunun stresini attı.

"Elif" isimli günlük dizi filmin 14 ülkede yayınlanması sonucunda bayan hayranları her geçen gün çoğalan Emre Kıvılcım "Bu durum beni şımartmıyor, işimi iyi yaptığımın göstergesi, dizi filmde canlandırdığım Selim karakterine yakın bir özel hayatım var. Bu yüzdende dizi filmde Selim karakteri çok sevildi ve ön plana çıktı" dedi. Sosyal medya üzerinden çoğu zaman bayan hayranları tarafından taciz edilse de bunun işinin bir yansıması olduğunu da kabulleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kıbrıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title