Haberler

Karamollaoğlu: Sayın Kılıçdaroğlu'nun, Kazanımları Yasal Güvence Altına Alacak ve Keyfi Uygulamalara Son Verecek Olan Çağrısını Kıymetli Buluyor ve...

Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun, kazanımları yasal güvence altına alacak ve keyfi uygulamalara son verecek olan çağrısını kıymetli buluyor ve destekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun, kazanımları yasal güvence altına alacak ve keyfi uygulamalara son verecek olan çağrısını kıymetli buluyor ve destekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bu gece yaptığı; "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız. Yarın itibari ile bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi grup toplantımızdan hemen sonra TBMM'ye sunacağız" açıklamasına destek verdi.

Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun mesajını alıntılayarak şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun, kazanımları yasal güvence altına alacak ve keyfi uygulamalara son verecek olan çağrısını kıymetli buluyor ve destekliyoruz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Temel Karamollaoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Sp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title