Haberler

Karacabey Birlikspor Hurşut Meriç ve Onur Sağlam'la Anlaştı

SPOR Toto 3'üncü Lig'in yeni takımı Karacabey Birlikspor, son olarak Bandırmasporlu Hurşit Meriç ve Manisasporlu Onur Sağlam ile anlaşma imzalandı.

SPOR Toto 3'üncü Lig'in yeni takımı Karacabey Birlikspor, son olarak Bandırmasporlu Hurşit Meriç ve Manisasporlu Onur Sağlam ile anlaşma imzalandı.

İmza törenine kulübün onursal başkanı ve Belediye Başkanı Ali Özkan, Kulüp Başkanı Uğur Koçak, Asbaşkan Fahrettin Dengiz ve Basın Sözcüsü Murad Bertan da katıldı. Basın Sözcüsü Murat Bertan, kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarının devam edeceği müjdesini verdi. İki futbolcu ise yeni takımlarının başarısı içinm tüm çabalarını harcayacaklarını belirtti.

Karacabey Birlikspor'un en son transferleri olan yıldız isimlerinden orta saha mevkiinde oynayan Hurşit Meriç'in Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Adana Demirspor ve Bandırmaspor'da oynadı. Diğer transfer solbek Onur Sağlam'ın ise Manisaspor'dan alındı.

- Karacabeybursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey Ali Özkan Meriç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title