Haberler

Karabalık, Tepetarlalılarla Bilgi Evi'nde Buluştu

Güncelleme:

Şükrü Karabalık, nüfusu en az mahallelerden olan Tepetarla Mahallesi sakinleri ile Evliya Çelebi Bilgi Evi'nde sohbette bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, nüfusu en az mahallelerden olan Tepetarla Mahallesi sakinleri ile Evliya Çelebi Bilgi Evi'nde sohbette bir araya geldi. Başkan Karabalık'ın Tepetarla'ya gelen ilk aday adayı olduğunu belirten mahalle sakinleri, "Başkanım o koltuk size yakışıyor" dediler.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, vatandaşları yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği mahallelerdeki sohbetlerini Tepetarla Mahallesi'nde sürdürdü. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde geçtiğimiz ay Kartepe Belediyesi tarafından açılan Evliya Çelebi Bilgi Evi ve muhtarlık ofisinin bulunduğu binada gerçekleşen sohbette Başkan Karabalık'a, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Kartepe Belediye meclis üyeleri Ercan Akçil, Hakkı Tandoğan, Yusuf Özdemir, Orhan Akyüz, mahalle muhtarı, sivil toplum örgütü temsilcileri eşlik etti.

Sohbetin gerçekleştiği binada hizmet veren Evliya Çelebi Bilgi Evi gibi farklı mahallelerde 8 bilgi evi ile gençleri kültürel ve sosyal etkinliklerle hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hem de sosyal hayatla barışık kılmak adına yeni neslin bilgiyle yetişmesine imkan verdiklerini hatırlatan Başkan Karabalık, "Geleceğimizi önemsiyoruz. En büyük zenginliğimiz olan iyi yetişmiş bir nesil ile ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmak için biz de üzerimize düşenleri yapıyoruz" dedi.

Belediyecilik hizmetleri yanında sosyal belediyeciliğin gerekleri çerçevesinde göbek bağı, yaşlı bakım hizmeti, cenaze evlerine yemek, cemiyetlere masa sandalye desteği gibi belediye hizmetleriyle gönüllere de hizmet verdiklerini hatırlatan Başkan Karabalık, "Kısacası bir Alo dediğinizde her zaman yanınızdayız. Kartepelilerin acısına ve sevincine ortak olmak adına gönüllere hizmet ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu konuda sizlerin desteğini geçmişte olduğu gibi bundan sonrada görmek en büyük arzumuz" dedi.

Soruları da yanıtlayan Başkan Karabalık'a Tepetarlalılar verdiği hizmetler için teşekkür etti. Mahallenin kanaat önderleri Tepetarla'ya gelen ilk aday adayı olarak Başkan Karabalık'ı gördüklerini belirterek, "Sizden başka gelen aday adayı yok. Sizi seviyoruz. Başkanım o koltuk size yakışıyor" dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Evliya Çelebi Ak Parti Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title