Haberler

Karabalık, "Evin Adamı Gibiyim"

Güncelleme:

Şükrü Karabalık, vatandaşları yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği kahve sohbetlerini Eşme'de devam ettirdi.

Her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluştuğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Eşme'de de "Biz hayli zamandır yüz yüze bakıyoruz. Artık Eşme köyünün bir adamı gibiyim. Sizlerin sıkıntılarınızı ve dertlerinizi en iyi bilen kişilerden biri olarak burada kendimi evin adamı gibi hissediyorum" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, vatandaşları yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği kahve sohbetlerini Eşme'de devam ettirdi. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde merkez cami dernek lokalinde ki sohbette Başkan Karabalık'a, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Kartepe Belediye meclis üyeleri Hüseyin Ahmet Öztürk, Yusuf Özdemir, Orhan Akyüz, eski Eşme Belediye Başkanı Şaban Özer, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri eşlik etti.

Eşmelilerin karşısında aday adayı olarak çıktığını hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Biz milletin hizmetkarı olmaya geldik diyen başbakanımız sizin istediğiniz adayı başkan adayı olarak ilan edecek. Bu açıklama yapılana kadar kimse adaylığım yan cepte garanti demesin. Bunu bilen bir olarak bugün aday adayı olarak karşınızdayım. Bir hayli zamandır yüz yüze bakıyoruz. İyi günde ve kötü günde biraraya gelerek sizlerle gönül bağı kurmuş biriyim. Kendimi Eşme'nin bir adamı olarak görüyorum. Sizlerin sıkıntılarınızı ve dertlerinizi en iyi bilen kişilerden bir olarak burada kendimi evin adamı gibi hissediyorum. Aday adaylığı açıklaması yaptığım günde Eşme'den gelen ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımız bunu gösterdi. Ayrıca o günkü destek ve moraliniz için de teşekkür ederim" dedi.

Tarla yollarının açılmasından sahil düzenlemesine Eşme'de yapılan pek çok hizmet olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "İleri yaşta herkes at binmiştir. Atçılık bizim kültürümüzde var. Türkiye'nin 9'ncu hipodromu da ilçemize kazandırıldı. Bunun ilçemiz ekonomisine katkıları da zaman içinde görülecektir. Kartepe sahip olduğu değerler ile herkese iş, aş ve bereket oldu. Bu değerlerle herkes Kartepeliyim demekten gurur duymaktadır. Tüm bunlar hizmet dengesi sağlanan Kartepe'nin yoluna hızlı ve emin adımlarla devam etmesindendir. İki günümüzü birbirine eşit tutmadık. Kahveler hariç insanların toplu yaşadığı her yere yetiştik hizmet verdik. Eşme'de de ne hizmet ihtiyacı varsa evin insanı gibi yaptıklarımızı söyleyebilirim. Belediye hizmetleri yanında gönülleri yapan hizmetlerimizle de her zaman halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Ak Parti Kartepe Eşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title