Haberler

Kanal 7'nin Dallas'ı

Güncelleme:

Kanal 7 ekranlarının fenomen olan günlük dizi filmi Elif'in kadrosu, yeni sezon çekimlerine start verdi.

Dizi filmin yapımcılığını üstlenen Green yapım, yeni sezonda Elif izleyicileri büyük sürprizlerle karşılaşacaklar ifadesinde bulundular. Kanal 7'nin Dallas'ı olarak da nitelendirilen yapım satıldığı 15 ülkede zirveye yerleşmeyi başardı.

En son satıldığı Kolombiya'da reyting sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmayan dizi, dünya dizi film piyasasında da çok konuşulmaya başlandı. Televizyon ekranlarının efsane yapımı Dallas ile özdeşleştirilen Günlük dizi filmde Larry Hagman'ın oynadığı kötülük timsali karakter 'J.R.' Ewing rolüne "Elif" isimli günlük dizi filmde Arzu karakteriyle Cemre Melis Çınar ismini oturturken, Patrick Duffy'in canlandırdığı Bobby Ewing karakterine de, günlük dizi filmde Selim karakterini canlandıran Emre Kıvılcım' a yakıştırdılar. Dallas isimli dizi filmin ele avuca sığmaz karakteri Lucy Ewing Cooper karakterine ise Dilara Yüzer ismi yakıştırılırken, muhafazakâr Dallas yakıştırmasıyla birlikte yeni sezonda izleyicisini ekrana bağlayacak bölümleriyle "Elif" geliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kolombiya Kanal 7 Dallas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title