Haberler

Kadınlar doğadaki malzemelerden dekoratif ürünler yapıyor

Güncelleme:

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri doğadaki atıklardan elde ettikleri malzemeleri sanat eserlerine dönüştürüyor.

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri doğadaki atıklardan elde ettikleri malzemeleri sanat eserlerine dönüştürüyor.

Çeşitli noktalardan topladıkları kozalak ve deniz kabuklarıyla ev aksesuarları yapan kadınlar geri dönüşüme katkı sağlıyor.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Mor Ev Atölyesi'nde açılan kurslara katılan kadınlar geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sunuyor.

Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Hümeyra Erçin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan ürünlerin ilgi gördüğünü söyledi.

Ürünlerin balkon ve teraslarda süs eşyası olarak kullanıldığını ifade eden Erçin, "Bu şekilde hem doğaya hem de bize büyük faydası oluyor." dedi.

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Semra Çule de kurslarda eğitim alan kadınların hem doğaya hem de evlerine ekonomik anlamda katkı sağladığını ifade etti.

Kursiyer Meltem Atak ise mesire alanları ve çeşitli noktalardan topladıkları malzemeleri ev aksesuarlarına dönüştürdüklerini dile getirerek, kadınları kurslara katılmaya davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kent Konseyi Edirne Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title