Haberler

Kaan Tangöze Eski Eşine 700 Bin TL'lik Ev Aldı

Güncelleme:

SEÇKİN PİRİLER'E 700 BİN TL' LİK EV

Manken eşi 'i, Kıvılcım Ural ile aldatan ve sonrasında Temmuz 2017 yılında boşanan Duman grubunun solisti , eski eşi Seçkin Piriler ve iki oğlu Hakan ve Volkan için 700 bin TL'ye Bodrum, Gündoğan'dan ev aldı. Tangöze'nin eski eşine aldığı evin düzenlemesi için iç mimarlar ile anlaştığı da belirtiliyor.

Kaan Tangöze Eski Eşine 700 Bin TL'lik Ev Aldı

KIVILCIM URAL İLE SEÇKİN PİRİLER AYNI EVDE

Kısa süre önce çıkan haberlerde ise Kaan Tangöze'nin Bodrum Gündoğan'da bulunan evini farklı zamanlarda hem sevgilisi hem de eski eşi Seçkin Piriler'in kullandığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Seçkin Piriler iddiaların yalan olduğuna dair açıklamalarda bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ASLI:

KADIN MAKENLİK KARİYERİNİ BIRAKTI EVLENMEK İÇİN. SONUÇ İHANETE UĞRADI. 700 BİNLİK EVMİŞ BU KADIN MANKENLİĞE DEVAM ETSEYDİ KENDİNE BİRKAÇ MİLYONLUK EV ALIR HALA BAMKADADA MİLYONLARI OLURDU. BİZ KADINLAR OLARAK ERKEKLERE GÜVENEMEYİZ ÇOK ÇALIŞIP KARİYER YAPIP KENDİ AYAKLARIMIZIN ÜZERİNDE DURMALIYIZ. EĞER EVE KAPANIP ERKEĞİN ELİNE BAKARSAK YÜZDE 80 ÜZÜLEN OLURUZ. TAMAM BÜTÜN ERKEKLER KÖTÜ DEMİYORUM AMA RAHAT YÜZDE 75 DEN FAZLASI FIRSATI VARSA ÇAPKINLIK YAPAR SONRADA MACERA DİYE ARKADŞLARINA ANLATIR

17
2
yanıtYanıtla
Çanakkale''li:

Bir Erkek olarak yazdıklarına katılıyorum. Seçkin Piriler bu camiada ender bulunan dürüst düzgün kadınlardan. Boşanma sebebi aldatma gibi görünse de aldatma neden değil sonuçtur. Her evlilikte anlaşmazlıklar olabilir. Aşk sevgi ve sayı bittiyse aldatma ve sonunda boşanma normaldir. Aldatıldığı halde eşini kaybetmemek adına mücadele de etti yanılmıyorsam. Bu davranışı da kadınlık gururu adına mı yaptı yoksa Evliliğini kurtarmak adına mı acaba? Boşandığı eşine ve çocuklarına sahip çıkması gerekir.

yanıt4
yanıt0
kaleli:

Aslı bence yanlış düşünüyon çapkınlık yada erkeğin eline bakmak üzülen falan şunu söyleyim her şey güven olmasıdır. Güvendikten sonra inan hiç bişey olmaz canım.

yanıt2
yanıt2
ASLI:

BAK YUKARDA YAZDIĞIM GİBİ ERKEKLERİN YÜZDE 75 DEN FAZLASI FIRSATI VARSA ÇAPKINLIK YAPAR VE MALLESEF TOPLUMUMUZDA ERKEKDİR YAPAR GİBİSİNDEN NORMAL KARŞILANIYOR. AMA KADIN YAPTIŞI ZAMAN EN BÜYÜK GÜNAH PEKİ BU HAKSIZLIK DEĞİLMİ. BİRÇOK KADIN EKONOMİK GÜÇLERİ OLMADIĞINDAN ERKEĞİN ÇAPKINLIĞINI EZİYETİNİ SİNEYE ÇEKİYOR. BEN ŞAHSEN HİÇBİR ERKEĞE GÜVENMİYORUM. BİR ERKEĞE GÜVENİP KESİNLİKLE EVE KAPANIP KALMAM.

yanıt0
yanıt0
FEMİNİST KIZ ASLI:

MALLESEF ERKEKLERİN DAHA ÜSTÜN SAYILDIĞI İSTEDİĞİNİ YAPA BİLDİĞİ BİR TOPLUMDA YAŞIYORUZ. DAHA KÖTÜSÜ BÜTÜN MÜSLÜMAN GEÇİNEN ÜLKELERDE AYNI SORUN VAR. ERKEK ÇAPKINLIK YAPAR NORMAL SAYILIR HATDA GURURLA ANLATIR BİDE AMA KADIN YAPINCA DÜNYANIN SONU OLUR. KADINLAR EVDE KALMAYA ZORLANIP EKONOMİK OLARAK ERKEKLERE MUHTAÇ BIRAKILIYOR. SONRADA ERKEK İSTEDİĞİNİ YAPAR TABİ. ŞAHSEN TÜTK YADA MÜSLÜMAN BİR ERKEĞE GÜVENİP EVLENMEM.

3
6
yanıtYanıtla
ALFA:

Onlarda seni bekliyorlardı sanki ahahah. Önce kadının toplumdaki görevini araştır istersen. Elbette saygı duyuyoruz. Ama erkek böyle programlanmış bunu anlamak istemiyorsunuz. Yurt dışında durum çok mu farklı sanıyorsun ahahha.

yanıt2
yanıt1
BÜŞRA:

BENDE ÜNLÜ BİR TÜRK FUTBOLCUYU TAVLAMAYA ÇALIŞIYORUM:)))))

5
3
yanıtYanıtla
kaleli:

Büşraaaaaaaa konuşalım hallederiz

yanıt4
yanıt2
kaleli:

tabiki cesaretin varda cevap verirsen

yanıt3
yanıt3
Arkadaş:

Ne adam gibi evli kalmayı becerebiliyorlar, ne de adam gibi boşanmayı....

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title