Haberler

İzleyicinin attığı mesajı gören Hande Fırat, canlı yayında çıldırdı: Hadi gelsene bekliyorum

Güncelleme:

Dün akşam canlı yayında konuklarını ağırlayan Gazeteci Hande Fırat, program sırasında sosyal medyadan kendileri için yapılan bir yorumu görünce çıldırdı. "Oraya gelip hepinizi dövesim var" diye mesaj atan izleyiciye seslenen Fırat, "Bak şimdi bak Allah aşkına. Böyle şeylere çok sinirlenirim. Kimsin sen? Arkadaş gelsene, hadi gel." dedi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında DP Genel Başkanı Cemal Enginyurt ile tartışma yaşadıktan sonra Enginyurt'un koruması tarafından darbedilen gazeteci Latif Şimşek, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gündem'e Dair'e konuk oldu.

"ORAYA GELİP SİZİ DÖVESİM VAR"

Şimşek'in "Enginyurt saldırıyı planladı. Gidip darp raporu aldım, Emniyet'e bıraktım ve şikayetçi oldum" dediği sırada Hande Fırat özür dileyerek araya girdi. Elindeki telefondan sosyal medyadan yapılan yorumları okuyan Fırat, "Oraya gelip Hande dahil hepinizi dövesim var. Bay Kemal'e yumruk atıldığında bıyık altından gülüyordunuz" diye sosyal medyadan gelen yorumu okuduktan sonra deliye döndü.

"HADİ GELSENE"

Fırat, "Bak şimdi bak Allah aşkına. Böyle şeylere çok sinirlenirim. Hadi canım oradan. Kimsin sen? Kim bu adamın adı belli mi? Bak bunların hepsi dava konusu, çok da severim. Gelsene, hadi gel bekliyorum seni her kimsen, hadi gel" ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Cemal Enginyurt Hande Fırat Cnn Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Siyamet Erbil:

Hande FIRAT A KALKAN EL KIRILIR

143
530
yanıtYanıtla
tatlıpınar taşova:

cemal giderse ne olacak

yanıt61
yanıt34
Haydar senkal:

Mustehak size . Artik halkin akliyla alay etmeyi birakin

450
105
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bir ülke için en büyük felaketlerden biri ülke vatandaşlarının hak hukuk adaletin olmadığına inanması düşünmesi veya gerçekten olmadığıdır işte o zaman herkes gücü imkanı ölçüsünde kendi adaletini sağlamaya çalışır o yüzden huzur düzen nizam intizam olmaz

462
30
yanıtYanıtla
mustafa kuyu:

Koskoca CHP genel başkanı öldürmeye çalıştılar.Gıkınız çıkmadı.Kışkırtıcı birileri dövülünce hepsi ayaklandı.Tabiki de hiçbirini onaylamıyoruz ama herkes adaletli olacak!Yanlışı kimse savunmayacak!Olay bu kadar basit!

366
119
yanıtYanıtla
Haydar :

Bol bol tazminat ödeyen, biri var, ismini hatirlayan varmi?

yanıt6
yanıt2
Ersin Düzgün:

Bizim hayatımızla huzurumuzla oynuyorlar avukat tutacak paramız yok sineye çekiyoruz.Tabi Adalet sizin oyuncağınız olmuş istediğinizi yaparsınız...

405
74
yanıtYanıtla
oguz:

hande hanıma cok sormak isterdim kavgayı cıkaran akp li biri olsa bu kadar öz güvenli olup tartışma programı yapar mıydı meydan okuya bilirmiydin gel gel diyerek ?

356
114
yanıtYanıtla
tarık ünlü:

Hande fırat gerçek haberci Abla boş tenekeden ses gelir sen yolunu çizgini bozma

105
307
yanıtYanıtla
Doğuş:

Adam espri yapmış yahu. Bu ne gerginlik

262
78
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title