Haberler

İyilik Ağacı" Aliağalı Miniklerle Buluşacak

Aliağa Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı “Haydi Çocuklar Şenliğe” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Aliağa Belediyesi'nin çocuklar için hazırladığı "Haydi Çocuklar Şenliğe" etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında bu hafta "İyilik ağacı" isimli çocuk oyunu minik izleyicisiyle buluşacak.

Aliağalı minikler Aliağa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Haydi Çocuklar Şenliğe" etkinlikleri ile birbirinden farklı çocuk oyunlarını izleme şansı bularak keyifli bir hafta sonu geçiriyor. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında ısıtmalı çadırda düzenlenen etkinliklerde 11 Mart Pazar günü Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından hazırlanan yazar ve yönetmenliği Suha Uygur'a ait "İyilik ağacı" isimli müzikli danslı çocuk oyunu sahne alacak. Oyun 13.00 ve 15.30 seansları ile miniklerin karşısına çıkacak.

Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanındaki çocuk etkinlikleri tiyatro oyunu ile de sınırlı kalmayacak. Oyun sonrasında sihirbaz, animasyon ve palyaço gösterilerinin yanı sıra yüz boyama aktiviteleri de eğlenceye renk katacak. Tüm aktivitelerin ücretsiz olacağı etkinliklerde çocuklara süt, kek, pamuk helva ve patlamış mısır ikramı yapılacak. Etkinlik sonrasında ise çocuklara Muzaffer İzgü'nün Ökkeş serisine ait kitapları hediye edilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aliağa Belediyesi Uygur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title