Haberler

İSTANBUL SİS ALTINDA-3

Güncelleme:

Gülseli KENARLI - Ömer HASAR İSTANBUL'da sabah saatlerinde sis etkili oluyor.

Ali Kerem BENGİ- İsa ALMAÇAYIR- Gülseli KENARLI - Ömer HASAR İSTANBUL'da sabah saatlerinde sis etkili oluyor. Sis, kentin tamamını etkisi altına alırken, görüş mesafesinin düşmesiyle deniz ulaşımında aksamalar yaşandı.

Meteorolojinin dün sarı kodla uyarı yaptığı sis bu sabah saatlerinde de İstanbul'da etkili oldu. Sis, kentin tamamını etkisi altına aldı. Bazı noktalarda görüş mesafesi düştü. Öte yandan sis nedeniyle deniz ulaşımında bazı seferlerde aksamalar yaşandı. İstanbul Boğazı'ndaki sis nedeniyle şehir hatları seferleri yapılamıyor. Öte yandan İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsü'nün (BUDO) sabah saatlerindeki bazı seferleri olumsuz hava koşulları ve sis nedeniyle iptal edildi.

İSKELEDEN GERİ DÖNDÜLER

Üsküdar'da iskeleye gelenler seferlerin iptal edildiğini görünce Marmaray ve taksileri kullanmayı tercih etti. Taksici Ahmet Yıldız, "Sisten dolayı vapurlar çalışmıyor. Vatandaş mağdur oldu ama yapacak bir şey yok. Taksiler ya da Marmaray ile karşıya geçecekler" dedi. Faruk Kara "Beşiktaş'a geçecektim ama seferler iptal olmuş. Taksi ya da dolmuşla gideceğiz." dedi.

KIZ KULESİ KAYBOLDU

İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Kız Kulesi'nin de sisten dolayı kaybolduğu görüldü. Üsküdar Sahili'nde bazılar sis manzarasını fotoğrafladı. Kız kulesini çekmek için geldiğini söyleyen Perihan Yaman "İstanbul çok güzel. Sis olduğundan Kız kulesini çekmeye gelmiştik. Maalesef hiç gözükmüyor. Sisin açılmasını bekleyeceğiz" diye konuştu.

EMİNÖNÜ'NDE SİS

Sis nedeniyle Eminönü'nde simge olan vapurlar, Yeni Cami ve Galata Köprüsü adeta görünmez oldu. Sisli havada Eminönü vapur iskelelerinin yanında ve Galata Köprüsü'nde balık tutanlar dikkat çekti. Bazı İstanbulluların ise fotoğraf çektiği görüldü.

Görüntü dökümü:

----------

-Sis

-Beşiktaş iskelesi

-Kartal D-100'deki sis

ÜSKÜDAR

-Üsküdar'da sis

-Üsküdar sahilden görüntü

-Vapur iskelelerinden görüntü

-İptal anonsları

-İskeleye gelip ayrılanların görüntüsü

-Taksi ve dolmuşlara binen vatandaşlar

-Marmaray'dan görüntü

-Fotoğraf çekenlerden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

EMİNÖNÜ

Eminönü'nden görüntüler

Vapurların görüntüsü

Balık tutanların görüntüsü

Yeni Cami'nden görüntüler

Galata Köprüsü'nden görüntüler

Galata Köprüsü'nde balık tutanlar

Tramvayın görüntüsü

Detaylar


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title