Haberler

İSTANBUL-İYİLİK ŞAMPİYONASI'NDA 300 ÖĞRENCİ AYNI ANDA KİTAP OKUDU

Güncelleme:

Tuzla'dan başlayarak önce İstanbul'a daha sonra da Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Türkiye projesine dönüşen İyilik Şampiyonası'na katılan lise ve üniversite öğrencileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile bir araya geldi.

Tuzla'dan başlayarak önce İstanbul'a daha sonra da Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Türkiye projesine dönüşen İyilik Şampiyonası'na katılan lise ve üniversite öğrencileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde gerçekleşen buluşma sonrasında yaklaşık 300 genç kitap okudu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından iyilik dağıtılması amacıyla Tuzla'dan başlayarak İstanbul'a yayılan ve daha sonra da Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Türkiye projesine dönüşen İyilik Şampiyonası'na katılan lise ve üniversite öğrencileri, yeni görevleri için bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde buluşan gençler, önce Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile bir araya geldi. Lise ve üniversite öğrencisi yaklaşık 300 genç, soru cevap etkinliğinin ardından İyilik Şampiyonası görevleri kapsamında park içerisinde kitap okudu.

'İYİLİĞİN YAYGINLAŞMASI VE GELECEK NESİLLERE AKTARILMASI ÇOK KIYMETLİ'

Program sırasında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 'İyilik yapmanın bulaşıcı bir hastalık gibi viral olmasını söyledik ve hep altını çizdik. Ama iyilik kavramı şu anda dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu bir şey olduğuna inanıyorum. Bu yüzden gelecek nesillerin birbirine iyilik yapması, karşısındakine empati yapabilmesi, karşısındakinin eksikliklerini tamamlamaya çalışması, fikir açısından da dünyadaki var olan fikir çatışmalarının köküne inildiğinde iyilik yapmayan, iyilik yaptırılmadan yetiştirilmiş nesillerin sonucudur. Dünyanın iyiliğe ihtiyacı olduğuna inanıyorum. İyiliği bir şampiyona ile yapıyoruz ama gençlerin arasında yaygınlaşması ve gelecek nesillere aktarılması bizim için çok kıymetli. İyilik yapan tüm gençlere teşekkür ediyorum' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İyilik Tuzla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title