Haberler
Güncelleme:

İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 2'si yaralı 3 gözaltı var

Okmeydanı'nda husumetli kişiler arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Cadde ortasında birbirine kurşun yağdıran kişilerden, ikisi yaralanarak kaçtı. Polisin takibiyle 2'si yaralı 3 şüpheli yakalandı. Çatışma anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Mehmet Vatandaş:

Yahu bu Teksas'ın bir şerifi yok mu? Bu işlere de İmamoğlu'nun bakması gerekmiyor mu nerede? Memlekette terör denilince sadece o hain örgüt mü akla geliyor bunlar da terör değil mi?

9
16
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Heee hakkattan yauv, İmamoğlu nerede, niye böyle işlere bakmıyor? Haaaa, bi dakka, İmamoğlu şu anda neyle meşgul biliyor musun? Uçağına binmiş Türkiye üzerinde tur atıp nereye altın madeni ruhsatı vereceğini araştırıyor. Onda yaaa!

yanıt5
yanıt0
Süleyman Demir:

DEVLET BUNLARA ÇOK AĞIR CEZA VERMESİ LAZIM NE HAKLARI VAR BAŞKASININ GÜNAHSIZ İNSANLARIN HAYATINI TEHLİKEYE ATIYORSUN ANLAŞIN Bİ YERDE DUELLO YAPIN

13
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kardesim ülkemizde yeterli kanun ve kural var yanliz uygulama sorunlu burda Türkiye Cumhuriyeti devleti degil bu kanunlari uygulamayan yöneticiler ve sahislarlardir bireysel silahlanmaya ilgisiz alakasiz kalan önlem almayan caydirici ceza vermeyen sorumlulardir.

yanıt0
yanıt0
bekir yapici:

bunlar yakalansa bile ruhsatsiz silah bulundurmaktan meskun mahalde silah kullanmaktan cogunlukla para cezasiyla yirtiyorlar malesef artik sucun cezasi para oldu benim anlamadigim bizi yönetenler neden kapiya teslime kadar düsen bireysel silahlanmaya ilgisiz alakasiz kaliyorlar ciddi önlem almadiklari gibi caydirici cezalar vermiyorlar hesap ne?

10
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Silahla yaralama, öldürme, soygun, havaya ateş etme, otoyolda magandaca pencereden silah gösterme... Benzer haberleri günde en az 10 kez görüp okuyoruz. 10 çarpı 10 kez de silahlanmaya engel olmayanların kulaklarını çınlatmak bize düşüyor. Zevkle vallaaaa.

9
0
yanıtYanıtla
taner ipek:

Ama yol yaptılar

6
2
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

yeminle ülke teksas herkeste silah var nasıl oluyor bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title