Haberler

İstanbul'da kasklı gence silahlı saldırı: Cinayet kameralara yansıdı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda motosikletle sokağa giren iki kişiden biri silahlı şahıslar tarafından kaçarken kurşun yağmuruna tutuldu. Olayın ardından 10 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da korkunç cinayet kamerada: Kasklı gence kurşun yağdırıp öldürdüler

Beyoğlu'nda bir sokağa giren motosikletli kasklı kişi kaçarken 2 şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı

Beyoğlu Asayiş polisi olayla ilgili 10 şüpheliyi yakalarken, 6 tane silah ele geçirdi

Polis olayın iki grup arasındaki hesaplaşma olduğunu tespit etti

İSTANBUL - Beyoğlu'nda motosikletle sokağa giren iki kişiden biri, önünü kesen şahıslar tarafından kaçarken arkasından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırı anı kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan suç makinesi 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti. İki grubun hesaplaşması olarak tespit edilen olayla ilgili Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri 1'i pompalı tüfek 6 silah ele geçirirken, 1'i çocuk 10 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 03.30 sıralarında Beyoğlu Kocatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde sokağa giren motosikleti iki kişinin önü silahlı şahıslar tarafından kesildi. Motosikletten indirilen kişilerden biri kaçmaya başladı. Silahlı şahıslarda kaçan kişinin ardından kurşun yaptırdı. Göğsüne isabet alarak yere düşen kasklı kişi ağır şekilde yaralandı.

Hastaneye hayatını kaybetti

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Burhan Atınız'ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Taksim'deki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyatta alınan genç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin emniyette "çocuğa cinsel istismar", "uyuşturucu madde ticareti", "uyuşturucu madde kullanmak" ve "hırsızlık" gibi suçlardan emniyette çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

Saldırıdan önce kameraları yere eğmişler

Öte yandan olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, çevredekilerin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda olaydan önceki gün saat 23.00 sıralarında sokaktaki güvenlik kameralarının yere doğru eğdirildiği tespit edildi. Buradan yola çıkan polis, önce kameralara yere eğen şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

İki grubun hesaplaşması cinayetle bitti

Çevrede devam eden çalışmalarda Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, sokak üzerindeki apartta yaşadığı öğrenilen bir grubun ev sahibi tarafındaki madde kullandıkları gerekçesiyle çıkartıldığı bilgisine ulaştı. Ardından bir başka grubun gelip bu apartta yaşamaya başladığı, çıkartılan grubun ise yeni gelen grubu çıkmaları için tehdit ettiği ve bu sebeple aralarında tehdit, küfür ve kavga çıktığı öğrenildi. Saldırı bekleyen grubun silahlanarak gece saatlerine kadar beklediği, motosikletli iki kişiyi sokağa girdiklerinde önlerini keserek kurşun yağdırdıkları ortaya çıktı.

Beyoğlu Asayiş polisi 10 şüpheliyi yakaladı

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin devam eden çalışmalarında, çok sayıda adrese baskınlar düzenlendi. Operasyonlarda 1 pompalı tüfek olmak üzere 6 silah ele geçilirken, olaya karışan, delilleri karartan 1'i çocuk 10 şüpheli de gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 3 şüpheli savcılık talimatıyla serbest kalırken, 7 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title