Haberler

İstanbul'da hakim, sara nöbeti geçiren kişiyi saldırgan sanarak vurdu

Güncelleme:

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kişi, hakim tarafından saldırgan sanılarak bacağından vuruldu. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yaralı hastaneye kaldırıldı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAĞITHANE'de sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kişi, bilincini kaybedince omzuna tutunduğu hakim tarafından, kendisine yönelik saldırı olduğu sanılarak bacağından vuruldu. Yaralı hastaneye kaldırıldı. O anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay dün saat 1100 sıralarında Taşocağı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir soruşturmayla ilgili keşfe gelen 12. İcra Hukuk Mahkemesi Başkanı F.Ö. (33), çalışma yaptığı sırada, kaldırımda yürüyen 63 yaşındaki Ali İhsan Yıldırım sara krizi geçirdi. Krizin verdiği panikle önce hakimin şoförünün üzerine yürüyen Ali İhsan Yıldırım sonra hakimin omzunu tutunca, hakim saldırıya uğradığını düşünerek beylik tabancasıyla ateş etti. Bacağından vurulan Ali İhsan Yıldırım olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Yıldırım'ın önce şoföre sonra hakime tutunmaya çalıştığı görülüyor.

"HAKİMİN DÜĞMESİ KOPMUŞ BOĞAZINDA YARA VARDI

Yaşananları anlatan bir mahalle sakini, Silah sesiyle bir anda ilkildik ve yukarı çıktık. Bizim komşumuz Ali İhsan ağabeyi yerde gördük bacağından yaralıydı. Elinde silahlı biri vardı kim olduğunu bilmediğimiz için yaklaşamadık, sonra 'Ben hakimim hemen polise ve ambulansa haber verin' dedi. Kendisi, bize polisi aramamızı söyledi arkadaşlar arayıp olayı haber verdiler. Biz yaralıya turnike yaparak ilk müdahalede bulunduk, sonra ambulans geldi. Ali İhsan abi yıllardır komşumuz, kendisi epilepsi hastası ve kriz geçirebilen biri o anda kriz mi geçirdi ne olduğunu kimse bilmiyor. Biz çok şahit oluyoruz kriz geçirip bayılıyor müdahale ediyoruz. Bazen saldırgan oluyor. Olay sonrası yanına gittiğimizde şoktaydı kendisinin yaralı olduğunun bile farkında değildi. Kalkıp yürümeye çalışıyordu. Yanlış görmediysem hakimin düğmeleri kopmuş, boğazında yaralanma vardı. Muhtemelen kriz geçiren ona tutununca kendisine saldırıyor diye müdahale etti diye konuştu.

Görüntü dökümü

----------------

-Olayın güvenlik kamerası görüntüleri

-Olay yeri

-Bir esnaf ile röportaj

-Fotoğraflar

-Genel ve detay görüntüler


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Başsavcılığı Güvenlik Kamerası Kağıthane İstanbul Hakim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title