Haberler

İstanbul'da 3 farklı trafik kazası kameralara yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Anadolu Yakası'nda son 1 hafta içinde meydana gelen trafik kazaları kameralara yansıdı. Kazalarda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, araçlarda hasar meydana geldi. Üsküdar, Ataşehir ve Maltepe'deki kazaların detayları haberimizde.

İSTANBUL'da dikkatsizlik ve hızın yol açtığı 3 farklı trafik kazası kameralara yansıdı. Kazalarda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, araçlarda hasar meydana geldi.

İstanbul Anadolu Yakası'nda son 1 hafta içinde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazaları kameralara yansıdı. Kimi kazalar hasar ile atlatılırken bazı kazalarda yaralanmalar yaşandı.

Üsküdar'daki kaza 31 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, dört yol kesişimine hızlı ve kontrolsüz giren motosikletliye, hızını kesmeden giren otomobil çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü çarpmanın şiddetiyle düşerek yaralandı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ataşehir'deki kaza ise 1 Haziran Perşembe günü saat 23.30 sıralarında Kayışdağı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki otomobil sağa dönüş yaptığı sırada motosikletliye çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkadaşı metrelerce sürüklenerek yaralandı. O anlar güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Maltepe'deki kaza 30 Mayıs Salı günü saat 11.30 sıralarında Fındıklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre freni tutmayan minibüs, yolda hızla ilerlemeye başladı. Minibüs bir süre sonra yol ortasında duran başka bir minibüse arkadan çarptı. Kazayı gören çevredekiler hemen yardıma koştu. Kazada herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, araçlarda hasar meydana geldi. Yaşanan kaza araç kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Yakası Anadolu Yakası İstanbul Ataşehir Maltepe Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title