Haberler

Isparta'da Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Ailelerine Milli Birlik Günü Yemeği

Isparta'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında protokol mensupları, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleriyle birlikte düzenlenen yemek programına katıldı. Programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, 15 Temmuz ve bugüne dek ebediyete intikal eden tüm şehitler için dualar edildi.

Isparta'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında valilik tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine yönelik yemek programı düzenlendi.

Modapark Düğün ve Konferans Merkezi'nde düzenlenen programa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ferat Vural, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Sinan, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Program öncesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti sunulurken, sonrasında İl Müftüsü Bayram Şahin tarafından 15 Temmuz şehitleri, gaziler ve vatan için canlarını feda ederek ebediyete intikal etmişler için dua edildi.

Günaydın: "Milletin bu vatanı ecdattan nasıl devraldığını, ecdadın bu topraklar için ne kadar bedel ödediğini çok iyi biliyoruz"

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu cennet vatanı için milyonlarca insanın kefensiz yatmak için hazır beklediğini söyleyerek, "Milletin bu vatanı ecdattan nasıl devraldığını, ecdadın bu topraklar için ne kadar bedel ödediğini çok iyi biliyoruz. Bundan 2 yıl önce 15 Temmuz akşamı ülkenin ve milletin birliğine, bütünlüğüne ve geleceğine kasteden hainler darbe girişiminde bulunmak istedi. Hainler, her şeyi kendilerine göre hesap etmiş olabilirler ama bu büyük milletin ecdadından almış olduğu güçle ve ilhamla tarih boyunca her türlü ihaneti, saldırıyı bertaraf ettiğini unutmuşlardı. İşte, 15 Temmuz gecesi bu aziz millet, bu hainlere bunu bir kez daha gösterdi. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımızın üzerinde hesapları olanlar, hesaplarını yaparken milletimizin bu özelliğini de hesaplamak zorundalar" dedi.

"Şanlı bayrağımızı alacağız meydanda bir araya geleceğiz"

Her zaman bayrağı, ezanı, vatanı ve milleti için kefensiz yatmaya hazır milyonlarca insanın olduğunu hatırlatarak konuşmasını sürdüren Vali Günaydın, büyük Türk milletinin tarih boyunca her tehdit ve ihanet karşısında ecdadından almış olduğu güçle çok büyük fedakarlıklarla her türlü saldırıyı bertaraf ettiğine dikkat çekerek, yarın düzenlenecek olan yıl dönümü etkinlikleri kapsamında herkesi meydanlara davet etti. Günaydın şöyle konuştu:

"Biz, 15 Temmuz gecesinde sadece ellerinde şanlı bayrağımızla hainlere gereken dersi veren bir milletin evladı olarak yarın yine aynı kararı ortaya koymak için, birliğimizi, bütünlüğümüzü ortaya koyabilmek için hepimizin meydanda buluşması gerektiğini düşünüyorum. Şanlı bayrağımızı alacağız meydanda bir araya geleceğiz. Dosta düşmana bu millet nasıl bir araya geliyor onu göstereceğiz."

Özel: "Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde yarınlara daha güvenli gelmesini arzu ediyoruz"

Programda kısa bir konuşma yapan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ise, terör mücadelesinde bulunanlara Allah'ın güç vermesi temennisinde bulunarak, terörü noktalamak istediklerini, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde yarınlara daha güvenli gelmesini arzu ettiklerini söyledi.

Etkinlik, konuşmaların ardından son buldu. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title