Haberler

İslam Oyunlarında 19 Mayıs Gençlik Bayramı Çoşkusu

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam eden 4. İslam Dayanışma Oyunlarında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması yapıldı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam eden 4. İslam Dayanışma Oyunlarında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması yapıldı.

ERCAN ATA-BAKÜ/DHA (fotoğraflı)

Kutlamaya Spor Bakanlığı Bakan Müşavir Yardımcısı Kamuran Özden, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Spor Bakanlığı Sporun Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi Kurulu üyesi Zakir Avşar, Spor Genel Müdür yardımcısı Murat Kocakaya, Milli Olimpiyat (TMOK) yönetim kurulu Neşe Gündoğar, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Spor genel müdürlüğü Uluslararası organizasyon dairesi başkanı Kamil Çelebi Kılınç ve olimpiyat köyündeki sporcular katıldı.

Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın sporculara mesajını ileten Kamuran Özden,"sizlere çok teşekkür ediyoruz. Burada bize günlerdin inanılmaz heyecanlar yaşattınız. Gününüzü kutluyor ve daha büyük başarılarda birlikte olmak dileğiyle hepinize saygılarımızı sunuyorum,"dedi

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, saygı duruşunun ardından sporcular teşekkür ederek: "60 defa bize istiklal marşımızı dinleten siz gençlerle gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum. Gününüzü kutluyorum,"diye konuştu.

İslam oyunlarının en önemli atışını yapan Atletizm ciritte Milli sporcu Eda Tuğsuz, arkadaşları adına bir konuşma yaptı. Tuğsuz: "tüm milli takım akadaşlarım adına19 Mayıs Atamızı anma Gençlik ve Spor bayramımızıkutluyor, bu anlamlı günde bayrağımızı temsil etmenin grururunu yaşıyoruz. Bugün islam oyunlarında sahaya çıkacak olan tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum,"dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan 19 Mayıs Bakü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title