Haberler

İnegöl Belediyespor Sezona Galibiyetle Başladı

Güncelleme:

İnegöl Belediyespor Basketbol takımı yeni sezona galibiyet ile başladı.

Bursa İnegöl'de, 2012 – 2013 Basketbol sezonunda Bursa basketbol liglerinde 5 kategoride birden mücadele edecek olan İnegöl Belediye spor sezonun ilk maçında Yıldız Erkek takımı ile galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

İnegöl Kapalı spor salonunda Cumartesi günü 13:30'da başlayan müsabakada; M.G. Spor Kulübünü ağırlayan temsilcimiz baştan sona çekişme içerisinde geçen müsabakayı son dakikalardaki gayreti ile 51 – 46 önde bitirerek sezonun ilk maçında sahadan galip ayrılmayı başardı.

Müsabakaya antrenör Levent Ayas yönetiminde Emre Erdoğan, Oğuzhan Karataş, Oktay İncebay, Oğuzhan Aytaer ve Tolga Yılmaz ilk beşi ile başlayan Belediyespor, ilk periyodu 11-12 kapatırken, ikinci periyotta oyun kurucusunu değiştiren temsilcimiz alt kategori oyuncusu olmasına karşın skora katkısı ve savunmadaki başarısı ile oyun kurucu Oğuzhan Üçevliler ve forvetler Batuhan Öke ve Oktay İncebay'ın sayıları ile 13 – 9 önde kapatarak devreye 24 – 21 önde girmeyi başardı.

Belediyespor basketbol takımı ikinci devrede ilk periyotu 13 – 16 geride kapatırken son periyota 37 – 37 berabere girdi.

son periyotun son dakikasına kadar başa baş geçen müsabakada son üç dakikada oyuna kattığı ekstra çaba ve bitime 1 dakika kala bulduğu basket faul ile 5 sayı üreten Furkan Berkant Kaya takımının öne çıkmasına katkı sağladı ve Belediye spor sahadan 51 – 46'lık sonuçla galip ayrılarak sezona galibiyet ile başladı.

Sahaya çıkan 12 oyuncusuna da süre alma sanşı tanıyan Levent Ayas 10 oyuncusundan skora katkı alırken maça ilk beşte başlayan oyun kurucu Oğuzhan Aytaer ile birlikte kısa süre forma şansı yakalayan Alperen Ter skor üretemezken; temsilcimizde Oktay İncebay ve Oğuzhan Karataş ürettikleri 8'er sayı ile takımlarının en skorer ismi oldular. Emre Erdoğan 2, Oğuzhan Üçevliler 5, Melih Kılıç 5, Batuhan Öke 5, Furkan Berkant Kaya 5, Mert Alp 1 sayı üretirken kaptan Tolga Yılmaz özellikle ribauntlarda etkili olduğu müsabakada 6 sayı üretti. Temsilcimizde üçüncü periyotta skor sıkıntısı çekildiği sırada kritik iki üçlük isabeti ile kısa sürede 6 sayı kaydeden Hakan Baha Temel oyunu tamamladı.

İnegöl Belediyespor'un elde ettiği derecelerle başarı grafiğini yükselttiğini belirten Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, başarılarından dolayı Antrenör Levent Ayas nezaretinde tüm sporcuları tebrik ederek, bu galibiyetin devam etmesini diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title