Haberler

CHP'li İnce'den Erdoğan'a 'Rabia'lı Gönderme

Güncelleme:

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel'e destek vermek için Manisa'ya gelen CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Manolya Meydanı'nda halka seslendi.

"YOLDA GELİRKEN O UZUN ADAMIN AFİŞİNİ GÖRDÜM"

İnce Manisa'ya gelirken bir afiş gördüğünü anlatarak başladığı konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. İnce, "Yolda gelirken bir afiş gördüm, o uzun adamın afişi. Şöyle yazmışlar başı dikmiş, doğru. Boğazına kadar pisliğe battığı için başı dik geziyor." dedi.

"6 AYDIR 4 PARMAK GÖSTERİYORSUN, SANA BİR PARMAK GÖSTERMİŞLER ÇOK MU? "

Erdoğan'a çıkışta bulanan İnce sözlerine şöyle devam etti; "Başbakan Erdoğan'ın meydanlarda yaptığı Rabia işaretini hatırlatan İnce, "Sen 6 aydır millete 4 parmağını gösteriyorsun, sana bir parmak göstermişler çok mu? Bu da ona kapak olsun"

Fenerbahçe kongresi ile Çarşı grubuyla ilgilenmiş, boş zamanlarında da başbakanlık yapmış bu adam. Bunun başbakanlık yapmaya zamanı yok ki. Telefonu açmış dolar, euro, imar planını konuşmuş. Şimdi meydanlara çıkmış diyor ki, 'Bu cemaat beni kandırdı. Ben safmışım, saf.' Saf adamdan Başbakan olur mu? Kızınızı istemeye gelse birisi, 'kızını istiyorum ama ben biraz safım' dese ona kız verir misin? Saf adama kız da verilmez, oy da verilmez. Saf adamdan Başbakan olmaz. Eğer bunu cemaat kandırdıysa Obama neler yapmıştır kim bilir?" dedi.

İNCE, ARINÇ'I DA ELEŞTİRDİ

Konuşmasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı da eleştiren İnce, şöyle konuştu:

"Manisa meşhur adam yetiştiriyor. Bir tanesinden kurtuldunuz. Gönderdiniz Bursa'ya, o parayı çok sever. Başbakanlar devlet mezarlığına gömülüyordu, o bir kanun çıkartırdı, Meclis başkanları da devlet mezarlığına gömülecek. Ama zannediyor ki çukurda dokunulmaz var. Orada dokunulmazlık yok. O toprakları kafasına yiyecek o. Ona soracaklar. 'Ey Bülent Arınç memleket soyulurken, yetimin hakkı yenilirken sen niye karşı çıkmadın buna? O memur Teoman kadar olamadın. Sen de onlara yardımcı oldun' diyecekler."

"GENÇLER ŞİDDET KULLANMAYIN, BUNLARI MAKARAYA SARIN"

İzmir mitingini hatırlatan İnce, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının taklidini yaparak, gençlere seslendi. Gençlerin şiddet göstermemesini isteyen İnce, gençlere mizah güçlerini kullanmalarını tavsiye etti. İnce, "Asla şiddet kullanmayın. Diktatörlerin hoşlanmadığı şey mizahtır. Siz bunlarla kafa yapın, makaraya sarın" diye konuştu.

İzmir mitinginde Başbakan Erdoğan'a parmak gösterildiği iddiaları hakkında konuşan İnce, "6 ay meydan meydan gezdi, millete 4 parmak gösterdi. Dün İzmir'de bir parmak gösterdiler kızdı. Sen millete 4 parmak gösterdin 6 ay, sana bir parmak gösterdiler niye kızıyorsun? Bu da ona kapak olsun" dedi.

ERDOĞAN'IN, OĞLU İLE YAPTIĞI KONUŞMALARI Tİ'YE ALDI

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmalara değinen İnce, "Sabahın sekizinde ne konuşuyorlar? 'Ne yaptın? Neyi babacığım? Oğlum sıfırladın mı? Anlamadım babacığım. Oğlum amcana ver, ona ver, buna ver' 7 dakikada zor anlattı. Ömrünü yedi o sabah ömrünü. Bakan'ın çocuğu öyle mi? Bir dakikada anlıyor. Eğer ufak olsaydı, caminin avlusuna bırakırdı" diye konuştu. CHP'nin yaptırdığı anketlerde Manisa'da kafa kafaya olduğunu açıklayan İnce, başka partilere oy vermiş kişilerin desteğini istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (15)

erhan yamanibiruk@hotmail.com:

işte karaktersizliğin zirvesi. yalovanın yüzkarası rezilliğin bayrak taşıyanlarından İnce. kayıp beyin

31
42
yanıtYanıtla
kamaşullahabdulaga@hotmail.com:

ulannn ne seviyesizleştinizz.. beeeeee yeter artık bu MİLLET bıktı sizin seviyesiz siyasetinizden... sadece polemik ve terör üretiyosun cehape ....... haaa bu arada sen al o parmağıda bi yerine monte et....

20
19
yanıtYanıtla
tastantastanabdullah@hotmail.com:

karakter sahibi bir insan dan başka sözler duyabilirdik fakat beklediğimiz sözleri söyledi tebrik ederim

14
3
yanıtYanıtla
sefas__sogut__06@hotmail.com:

rahmetli erbakanın bir sözü vardı bakın aklıma geldi rahmetli yaşasaydı SENİ GİDİ TACİZCİ SENİİİİ derdi mekanın cennet olsun erbakan

11
5
yanıtYanıtla
solyanimseniseviyorum@live.se:

sizden siyasetci deyil olsa olsa levet kirca gibi saklaban olunur

5
10
yanıtYanıtla
metefddfa@gmail.com:

Birak bos isleri 30 mart senin son gunun hatirlarsan akp 50 alirsa siyaseti birakacam demistin sen kendine emekliliyi yasayacan ecnebi ulkesi secte ulkemin havasini kirletme.

4
10
yanıtYanıtla
ADEM SIHLIadem744@yahoo.es:

agzi olan konusuyo

7
6
yanıtYanıtla
Murad efeVogelficker@hotmail.com:

Bu yaratık kesin manukyan'dan olmadır.

6
6
yanıtYanıtla
gurbetkizibugrafurkan@htmail.com:

BU DEFTER ARTIK KAPANDI BU ULKEDE KEMALIZM YOK YAKINDA OKULLARDA TAYYIP ERDOGAN BUSTUNU GORECEKSINIZ BEGENMIYOSANIZ CIKKIN GIDIN RUSYADA ISRILDE IRANDA SURIYEDE YASAYIN KIM ISTIYOKI SIZI TEK BASINA IKTIDAR OLDUNUZMU SIZ TABIKI HAYIR DEMEKKI AZINLIKSINIZ

3
8
yanıtYanıtla
gurbetkizibugrafurkan@htmail.com:

BEKLIYORUM BUYUR GEL AMA ESKI HALINE BIDAHA GERI DONEMEZSIN KEMO DIYORUM LAN WARMI DEYIECEGINIZ ULU ONDER TAYYIP ERDOGAN WALLA POLIS BUNLARI FISEKLIYO DAHA AKILLANMIYOLAR YA SIZ GIDIN AILENIZE SAHIP CIKIN KADINLARINIZ BASBAKANI ARZULAMSA EL HAREKETI YAPARMI BILIYO TAYYIIMIN ONA PAS WERMEYECEGINI CILDIRIYO ISTE

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title