Haberler

İHH Arama Kurtarma Ekibi Antalya'da

Güncelleme:

Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi, 15 Kişilik bir ekiple, Antalya'da düzenlenen Köprülü Kanyon'daki 3 günlük Eğitim Kampına katıldılar.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli İHH Arama Kurtarma Başkanı Serdar Çiftçi, "Bizler Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi olarak, öncelikli hedefimiz nerede bir mazlum var ise, nerede bir dara düşmüş bir kardeşimiz var ise onların yanında olmayı hedefleyen bir ekibiz. Bunun için arkadaşlarla bir araya gelerek bir ekip oluşturduk.açıklamasını yaptı.

İHH arama kurtarma ekibi Antalya'da

Çiftçi, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Oluşturduğumuz bu ekibin adına da Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi dedik. Tabi bu oluşum İHH Bünyesinde kurulmuştur. Ekibimizle bir araya gelerek, Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi Kurma Projemizi hazırladık. Bu projemizi de İçişleri Bakanlığı'na sunduk. Projemiz İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak, desteklenmektedir. Bu projenin koordinatörlüğüne ise Adem Özen getirilmiştir"

İHH arama kurtarma ekibi Antalya'da

Adem Özen ise, "Projemiz onaylandıktan sonra, AFAD İl Müdürlüğü tarafından, Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlerimize katıldık. Şimdide, Antalya Köprülü Kanyonda düzenlenen 3 günlük eğitim kampına katıldık. Bu kampta, Dağda ve Doğada Arama Kurtarma Eğitimi, Nehir Üzerinde Hava Hattı kurarak, yaralıyı nehir üzerinden karşıya geçirmek suretiyle tatbikat şeklinde eğitimler aldık. Bize bu desteği veren İçişleri Bakanlığına, Devletimizin ilgili kurumlarına, Denizli İHH Yönetimine ve bu işe gönüllü olarak katılarak desteklerini esirgemeyen gönüllü kardeşlerimize, yeryüzü mazlumları adına şükranlarımızı sunarız" dedi.

İHH arama kurtarma ekibi Antalya'da

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Antalya İHH Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title