Haberler
Güncelleme:

İETT şoförü, "Elim ayağım titriyor" deyip seyir halindeki otobüsü durdurdu! İşe giden yolcular şaşırıp kaldı

İstanbul'da seyir halindeki İETT otobüsünün şoförü, psikolojisinin bozulduğunu belirterek bir anda otobüsü yol kenarına park etti ve daha fazla ilerleyemeyeceğini söyledi. Otobüsteki yolcular duruma tepki gösterirken, şoför, "Elim, ayağım titriyor. Ben bu şekilde gitmiyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Güray Dilli :

Şöför gereğini yapmış. İlerleyip kaza yapsa yolcuların ve trafik güvenliğini tehlikeye atsa daha mı iyi olurdu

154
2
yanıtYanıtla
ferfer:

bizim millette bi garip adam rahatsızlandı demekki yola sizin zorunuzla devam etse kalp krizi falan geçirse otobüsü uçursa kafanız basmıyomu böyle şeylere ??işe yetişeceklermiş

83
3
yanıtYanıtla
Halit:

tepki gösterenler ayıp etmiş her zaman şöförmü yolcuyu kurtaracak bu seferde zorda olan şöförmüş

61
1
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Adamın belki sorunları var ilerlerse ya kendisine ya otobustekilere zarar gelebilirdi, yolcular lütfen tepki göstermeden önce biraz düşünün.

60
1
yanıtYanıtla
Burak Ergül:

Adamın psikolojisi bozulmuş , elim ayağım titriyor diyor haber okuyanların bir kısmı gülme emojisi atmış neye gülüyorsunuz arkadaşlar ? Babanızın yada çocuğunuzun yada sizin başınıza gelse aynı şekilde gülebilecek misiniz .

34
0
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Doğma büyüme 50 yıllık İstanbul'lda yaşıyorum böyle kepazelik görmedim kim bunlar beeldiyeye ne kadar kapasitesiz eleman varsa doldurmuşlar.

4
22
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Toplu taşıma şoförlerine karşı yolcuların daha duyarlı olması gerekir. Şoföre, oraya gider mi, buradan geçer mi, o durağa gelince haber verir misiniz, karttaki bakiye yetersiz olunca para geçer mi? gibi saçma sorular sorulmaması gerekir. Günde kaç kişiye aynı cevapları vermek o insanları yoruyor.

25
0
yanıtYanıtla
Ebru Haksever:

Adam elim ayağım titriyor diyor,daha ne desin .rahatsizlanmış,ollamaz mı? Hiçbir şoför durup dururken böyle yapmaz.sizi riske atmamış,en iyisini yapmış.adama yardımcı olacağınıza tepki gösteriyorsunuz. insanlık kalmamış.nekadar üzüldüm şoföre.çok geçmiş olsun

8
0
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

"Psikolojim bozuldu" demeyeceksin. "Böğrüm ağrıyor, şorama bi sancı girdi, kafam dönüyor,..." falan diyeceksin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title