Haberler

Huzurevinde yaşayan öğretmenler için konser düzenlendi

Güncelleme:

İstanbul Valiliğince, Mustafa Necati Bey Öğretmen Huzurevi'nde yaşayan emekli öğretmenler ile evde ve hastanede eğitim veren öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla konser programı düzenledi.

İstanbul Valiliğince, Mustafa Necati Bey Öğretmen Huzurevi'nde yaşayan emekli öğretmenler ile evde ve hastanede eğitim veren öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla konser programı düzenledi.

Adile Sultan Kasrı'nda düzenlenen ve sanatçı Melihat Gülses'in sahne aldığı programa, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı.

Yerlikaya, konserin ardından yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanı verilişinin 93. yılını öğretmenlerle kutlamak için birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Gelecek gençlerin gençler ise öğretmenlerin eseridir." sözünün anımsatan Yerlikaya, şöyle konuştu:

"Huzurevimizdeki kıymetli öğretmenlerimizi ziyaret ettik, kıymetli sanatçımızla birlikte. O bizim gönüllerimize seslendi, çok mutlu olduk. Meslek büyüklerimiz Validebağ Huzurevinde sağlıkla, afiyetle hem tecrübelerini bizimle paylaştı hem de hayır dualarında bizi unutmayan kıymetli büyük öğretmenlerimiz, sizleri seviyoruz. Sizlere sağlık, sıhhat, afiyet diliyor her birinizi ellerinizden öpüyoruz."

İstanbul'un 155 bin öğretmen ve 2 milyon 791 bin öğrenciye ev sahipliği yapan büyük bir kent olduğunu belirten Yerlikaya, öğretmenliğin zorlu bir meslek olduğunun altını çizdi.

Yerlikaya, "2 milyon 791 bin öğrenci, sizlerin eseri, sizlerle geleceğe hazırlanıyor. Bu gönül işi, bu fedakarlık mesleğinin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Sadece sizin helal olsun demeniz bizi mutmain eder." dedi.

Yarın akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda öğretmenlere Kıraç ve Zara'nın konser vereceğini söyleyen Yerlikaya, programın ardından eşi Hatice Nur Yerlikaya ile öğretmenlere gül dağıtarak sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title