Haberler

Hedef Erdemli Ve Ahlaklı Nesil

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Mihmandar projesi kapsamında, ilçedeki eğitimci ve idareciler bir araya geldi.

Esenler'deki eğitimcilerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bizim en temel görevimiz; şuurlu, erdemli ve ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Bu hepimizin görevidir" şeklinde konuştu.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, AK Parti Esenler Gençlik Kolları Başkanı Hacı Ahmet Kılıç, şube müdürleri ve eğitimciler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan program, Mihmandar projesini tanıtan sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programda açılış konuşması yapan Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, mihmandar projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

ERDEMLİ VE AHLAKLI NESİL

Programda bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, üstlendikleri emanetin öneminin farkında olduklarını belirterek, "Esenler'in her bir ferdinin bizlere en kıymetli emaneti olan çocuklarını, hakkıyla nasıl yerine getirip emin sıfatını alabiliriz bunun derdi ve gayretiyle bir araya geldik. Türkiye 15 Temmuz'da müthiş bir işgal girişimi gördü. 15 Temmuz'da yaşadığımız bir darbe denemesi değildi. Darbenin de ötesinde Türkiye'nin işgal hareketi, Türkiye'yi kaosa sürüklemek ve Türkiye'yi başka bir emperyalist buyruğun altına sokma gayretiydi. Rabbim bu milletin eliyle, bu milletin çıkarmış olduğu liderinin basireti ve ferasetiyle 15 Temmuz günü bu millete yardım etti. 15 Temmuz'da gördük ki garip gureba Anadolu çocukları maalesef terörist oldu. Şimdi bizim en temel görevimiz; şuurlu, erdemli ve ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Bu hepimizin görevidir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik Türkiye Esenler Göksu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title