Haberler

Havza'dan kısa kısa

Güncelleme:

Havza Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehit Öğretmen Ayhan Kural'ın annesi ziyaret edildi.

Havza Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehit Öğretmen Ayhan Kural'ın annesi ziyaret edildi.

Havza Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları ve Okul Destek (ODES) Projesi kapsamındaki öğrenciler, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde görev yaparken 16 Eylül 1993'te ilçe merkezindeki düğün töreninden kaçırılarak şehit edilen öğretmen Ayhan Kural'ın Ladik ilçesinin Oymapınar Mahallesi'nde bulunan kabrini ziyaret ederek dua etti ve mezara karanfil bıraktı.

Daha sonra sosyolog Aslıhan Aksu ve psikolojik danışman Sefa Esen ile öğrenciler, şehit öğretmenin Havza'da ikamet eden annesi Gülbeyaz Kural'ı evinde ziyaret etti.

Gülbeyaz Kural, oğlunun 28 yıl önce şehit olduğunu dile getirerek, "Acımız yine aynı acı. Vatanımız sağ olsun. Devletimizden Allah razı olsun, beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. 24 Kasım bir öğretmen annesi, hem de şehit bir öğretmen annesi olarak gurur günü." dedi.

Vezirköprü Belediye Başkanı Edis'ten Havza ziyareti

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Havza ve Vezirköprü'nün iki komşu ilçe olduğunu hatırlatan Edis, iyi ilişkilerini daha da ileriye götürmek ve ilçelerine daha iyi hizmet etmek adına ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Nayman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilişkileri daha iyi seviyelere getirmek için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini anlattı.

Edis ve beraberindekiler, daha sonra Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile görüştü.

İki belediye olarak yapılan istişare ve tecrübe paylaşımın daha verimli hizmet olarak sahaya yansıdığını vurgulayan Edis, bölgenin iki büyük ilçesi olarak birlik ve beraberliği önemsediklerini ifade etti.

Özdemir de iki ilçenin komşuluğun ötesinde yakın ilişkilere sahip olduğunu belirterek, "İki ilçemizin ortak hareket etmesi ve iş birliği yapması bölge için önemli. İş birliğimizi daha ileriye götürmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim." diye konuştu.

Ziyarette Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı da bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Öğretmenler Günü Havza Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title