Haberler

Havza'da kitap tahlil buluşma etkinliği düzenlendi

Güncelleme:

Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen tarafından "Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi" kapsamında Havza Fen Lisesi'nde kitap tahlil buluşma etkinliği gerçekleştirildi.

Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen tarafından "Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi" kapsamında Havza Fen Lisesi'nde kitap tahlil buluşma etkinliği gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Havza Fen Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte, Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın "Bir Ömür Nasıl Yaşanır" adlı eseri incelendi.

Etkinliğe katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilcisi Numan Kurt da öğrencilerle kitabın analizini yaparak, yorumlarını dile getirdi.

Özdemir, kurumlar arası birlikte çalışma kültürünün neticesinde başlatılan projede olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren eğitim kurumlarıyla iç içe yönetim anlayışıyla çalışmaktayız. Okuyan insan, düşünen ve düşündüğünü uygulamaya koyabilen insandır. Bu konuda farkındalık oluşturmak adına bu tür projeler önemli." dedi.

Sağlam da proje ile gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçladıklarını anlatarak, "Projenin diğer amacı ise okuduğu kitabı yorumlayabilen bir kuşak oluşturmak. Gördüğüm kadarıyla proje meyvelerini vermeye başladı. Öğrencilerimiz okudukları kitabı oldukça iyi yorumlamış ve tahlil etmişler." diye konuştu.

Kurt ise programa katılanlara teşekkür ederek, "Sendika olarak sadece üyelerimizin kazanımları için değil, ülkemizin geleceği için de çalışmaktayız. Bu projemiz de gençlerimize yönelik önem verdiğimiz bir proje." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bir Sen Havza Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title