Haberler

Havalimanında 5 Ton 400 Kilogram Bonzai Üretecek Kimyasal Ele Geçirildi

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 4 ilçede yapılan operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 4 ilçede yapılan operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Baskınlarda gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 16-20 Ocak tarihleri arasında 4 ayrı adreste uyuşturucu tacirlerine operasyon yaptı.

UYUŞTURUCU VE UZİ MARKA SİLAH BULUNDU

İlk operasyon Fatih'te bir eve gerçekleştirildi. Yapılan baskında piyasa değeri 1,5 milyon lira olan 55 bin uyuşturucu hap, 1 kilo 595 gram uyuşturucu madde, 1,5 kilogram kokain ile Uzi marka otomatik silah ve 1 tabanca ele geçirdi. Şüpheli A.A. gözaltına alındı.

Operasyonların ikinci adresi Küçükçekmece'de bir rezidans oldu. Ekipler elektrikli testere ile evin kilidini kesip içeri girdi.

Aramalarda piyasa değeri 450 bin lira 'Skunk' adı verilen uyuşturucu ile bir miktar hint keneviri ve kokain ele geçirildi. Olayla ilgili kayıplara karışan şüpheliler B.T., E.D. ve K.V.'nin arandığı öğrenildi.

DEDEKTÖR KÖPEKLE ARAMA

Polisin diğer bir baskını da 18 Ocak Çarşamba günü Bayrampaşa'da gerçekleşti.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir taksicinin uyuşturucu kuryeliği yaptığını belirledi. Takip edilen şüpheli taksici M.K.'nin aracını polis Bayrampaşa'da seyir halindeyken durdurdu. Narkotik dedektör köpeği 'Figo'nun da kullanıldığı aramada 1 milyon 250 bin lira değerinde 41 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Taksi şoförü ile araçtaki yabancı uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

1 KİLOGRAMINDAN 900 KİLOGRAM UYUŞTURUCU YAPILIYOR

Ekiplerin son operasyonu ise 20 Ocak'ta Atatürk Havalimanı'nda yapıldı. Narkotik polisleri Hong Kong'dan gelen E.S. isimli kadını hareketlerinden şüphelenerek gözaltına aldı. Havalimanındaki polis noktasına götürülen E.S.'nin valizinde 2 protein tozu kutusuna gizlenmiş bonzai yapımında kullanılan yaklaşık 6 kilogram kimyasal olduğu tespit edildi. Analize gönderilen kimyasal tozun 1 kilogramından 900 kilogram uyuşturucu yapılabildiği belirlendi. Ele geçirilen 6 kilogram tozdan 5 ton 400 kilogram bonzai yapılabildiği, bunun da piyasa değerinin 12 milyon lira olduğu belirtildi.

5 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

4 ilçedeki operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title