Haberler

SICAKTAN BUNALANLAR SARAYBURNU SAHİLİ'NDE DENİZE GİRDİ

Güncelleme:

(Havadan görüntülerle) SICAKTAN BUNALANLAR SARAYBURNU SAHİLİ'NDE DENİZE GİRDİAlper KORKMAZ-Ali AKSOYER-Buğra BENLİOĞLU/ İSTANBUL, (DHA)-HAFTA sonunda sıcak havadan bunalanlar Sarayburnu Sahil'de denize girdi.

(Havadan görüntülerle) SICAKTAN BUNALANLAR SARAYBURNU SAHİLİ'NDE DENİZE GİRDİ

Alper KORKMAZ-Ali AKSOYER-Buğra BENLİOĞLU/ İSTANBUL, (DHA)-HAFTA sonunda sıcak havadan bunalanlar Sarayburnu Sahil'de denize girdi. Sahilde yoğunluk olduğu görülürken, kalabalık havadan da görüntülendi.

İstanbul'da hava sıcaklığı 35 dereceye kadar çıkarken, sıcak havadan bunalanlar ve hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyenler Sarayburnu Sahil'e geldi. Sahile gelenler denize girip yüzerken, sahilde yoğunluk olduğu görüldü. Vatandaşlar yanlarında getirdikleri yemekleri yedi. Sahile gelenler Sarayburnu Sahili estiği ve Boğaz suyunun serin olduğu için tercih ettiğini söyledi.

"TATİL YERLERİNE GİDEMEDİĞİMİZ İÇİN BURALARA KAÇTIK"

Denizde yüzmeye gelenlerden Burhanettin Efendigil, "Arada bir kaçıp geliyoruz buraya. Havada sıcak surlar serin. Tatil yerlerine gidemediğimiz için buralara kaçtık. Kalabalıkta burası insanlar yakın diye geliyor" diye konuştu. Seyfi Şahin de,"Her gün gelirim burası esiyor. Akıntıda var suda serin. Saat 11'den beri buradayım 6-7 gibi giderim. Her zaman kalabalık olur burası" dedi.

Sarayburnu Sahil'deki yoğunluk havadan da görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarayburnu İstanbul Tatil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title