Haberler

Hatay Valisi: Uçağın Enkazına Ulaşıldı

Güncelleme:

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay sınırında düşen Suriye savaş uçağına ilişkin "Jandarma timleri ve sağlık ekipleri uçağın enkazına ulaştılar." dedi.

Hatay'ın Samandağı ilçesine düşen Suriye rejimine ait olduğu düşünülen savaş uçağının enkazına ulaşıldı.

VALİ ATA: ENKAZA ULAŞILDI

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya merkez Yaylacık civarında bir uçağın düştüğü ihbarına ilişkin "Biraz önce aldığım bilgiye göre, jandarma timleri ve sağlık ekipleri uçağın enkazına ulaştılar. Uçağın kokpit yerinin boş olduğu görüldü. Pilotların atlayarak kurtuldukları kanaatindeyiz." dedi.

"BÖLGEDE TÜRKİYE'YE AİT HERHANGİ BİR UÇUŞ YOK"

Vali Ata, Valiliğe yapılan ihbar üzerine Antakya merkez Yaylacık civarında bir uçağın düştüğü bilgisinin edindiklerini, Türk sivil havacılık ve silahlı kuvvetlerine ait bölgede herhangi bir uçuş faaliyetinin olmadığı şeklinde bilgiler aldıklarını ve teyit ettiklerini hatırlattı.

"KOKPİT YERİ BOŞ"

Uçağın muhtemelen Suriye tarafına ait olduğunu aktaran Ata, şunları kaydetti:

"Biraz önce aldığım bilgiye göre, jandarma timleri ve sağlık ekipleri uçağın enkazına ulaştılar. Uçağın kokpit yerinin boş olduğu görüldü. Pilotların atlayarak kurtuldukları kanaatindeyiz. Onları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hem jandarma hem emniyet hem de AFAD ekiplerimiz arama kurtarma çalışmalarını yapıyorlar."

İşte düşen uçağa ait olduğu iddia edilen enkaz görüntüleri:


Kaynak: AA / Güncel

Erdal Ata Antakya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title