Haberler

Pendik sahil yolunda feci kaza: 4 yaralı

Güncelleme:

Pendik sahil yolunda, park halindeki kamyonete arkadan çarpan araç içinde sıkışan 4 kişi ağır yaralandı.

Pendik sahil yolunda, park halindeki kamyonete arkadan çarpan araç içinde sıkışan 4 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 21.45 sıralarında Pendik sahilyolu Tuzla istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında park halinde olan 77 AAD 731 plakalı kamyonete, 34 PL 0074 plakalı Skoda marka araç arkadan çarptı. Çapmanın etkisiyle kamyonet kaldırıma çıkarken arkadan çarpan araç kamyonetin kasasının altına girdi. Otomobilde bulunan 4 kişi araç içinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araç içinde sıkışan Onur Y., Oğuzhan Ç., Başar Ü. ve bir kişiyi sıkıştıkları araç içerisinden güçlükle çıkardı. Ağır yaralanan 4 kişi ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde başka bir kaza yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaşanan kazanın ardından Pendik sahil yolu Tuzla istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların olay yerinden çekilmesi ile birlikte yol trafiğe tekrar açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

(Muharrem Çam/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tragger Pendik Tuzla 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title