Haberler

Son dakika haberleri | "Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi" hizmete alındı

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: Sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının karşılanacağı "Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi" hizmete alındı.

Sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının karşılanacağı "Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi" hizmete alındı.

Açılış törenine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yıldız Konal Süslü, Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Başkanı Sanatçı Ömür Gedik ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Kartoğlu, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde mutluluğumuza mutluluk katacak ve can dostlarımızın yeni yuvası olacak Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevimiz kapılarını açıyor. Başakşehrimize tam donanımlı harika bir hayvan hastanesi kazandırmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yıl önce, yine 4 Ekim'de hastanemizin temelini atmıştık. Bir yıl sonra can dostlarımızın yeni sıcak yuvası olacak hayvan hastanemizi hizmete alıyoruz." diye konuştu.

5 bin 300 metrekarelik arazi üzerine tam donanımlı bir hayvan bakım merkezi kurduklarını ifade eden Kartoğlu, "Kuduz müşahede padogları, alttan ısıtmalı bakım ve tedavi padogları, muayene, operasyon, anestezi ve görüntüleme odası bulunuyor. Laboratuvar, kedi ve köpek üniteleri kanatlı hayvanlarımız için özel alan, yağmur suyu toplama deposu ve daha fazlası Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevimizde yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Kartoğlu Başakşehir İstanbul AK Parti Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title