Haberler

AFYONKARAHİSAR - Sandıklı Kaymakamı Tortop, Kadın Kültürevi stantlarını gezdi

Güncelleme:

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ile Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kadın Kültürevinin stantlarını inceledi.

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ile Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kadın Kültürevinin stantlarını inceledi.

Tortop ile Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki Kadın Kültürevinin açtığı stantları ziyaret etti.

Çöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, el emeği, göz nuru ürünlerin şehrin merkezinde satışa sunulduğunu vurgulayarak, kendilerine destek olan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'e teşekkür etti.

Sandıklı Kadın Kooperatifi başkanı Gülay Perçin, üreten kadınların etkinliğe üreten kadınların katımlından mutlu olduklarını vurguladı.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek'in destelerinde açılan Kadın Kültür Evi Kooperatifi çatısında üreten kadınları buluşturduklarını belirten Perçin, "Şuan katılım çok güzel, kadınlarımız ürünlerini satmaya başladı. Sandıklı halkımızdan ricamız buraya gelerek üreten kadınlarımızı desteklesin, onlarda satış yaparak evlerine kazanç sağlayacaklar. Bizim hedefimiz üreten kadınlarımızı kooperatifimiz çatısında toplamak istiyoruz. Kadınlarımız tarhana, erişte, salça, baklava börek, pasta çeşitleri, evlerinde ürettikleri örgü ürünleri gibi sayamadığımız birçok ürün var. Kültür Evi'mizde ürettiğimiz sabun ve kabak ürünlerimizi de biz satışa sunduk." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Eflatun Can Tortop Gökmen Çiçek Mustafa Çöl Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title