Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sanatın Yedi Rengi Derneği (SAYRED) işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çevrim içi sergisi gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sanatın Yedi Rengi Derneği (SAYRED) işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çevrim içi sergisi gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, SAYRED ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü adına Doç. Dr. Figen Girgin tarafından düzenlenen sergide, SAYRED üyeleri ve üniversiteden akademisyenler olmak üzere 30 sanatçının eseri yer aldı.

Serginin müziği olarak kullanılan G.Donizetti Sextet from "Lucia di Lammermoor" Larghetto adlı eser öğretim elemanlarından Dr. Gül Sakarya ve Araştırma Görevlisi Cengizhan Şirin tarafından seslendirildi.

29 Ekim günü saat 17.00'den itibaren www.sayred.org web sitesinde çevrim içi olarak paylaşılacak sergiye 8 Kasım'a kadar ulaşılabilecek.

Keşan'da üstyapı çalışmaları sürüyor

Keşan ilçesinde belediye ekiplerince üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Keşan Belediye Başkan Vekili Mithat Bulut, Rasim Ergene Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Ergene, burada yaptığı açıklamada, Keşan'ın gelişmeye devam ettiğini belirtti.

Keşan'a yakışan yollar yaptıklarını aktaran Bulut, "Rasim Ergene Caddemizde kaldırım çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından bütün şekilde asfaltlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Keşan Belediyesi olarak yaptığımız yatırım ve hizmetlerle şehrimizin yaşam kalitesini yükseltiyoruz." dedi.

İncelemede, AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanı Harun Palabıyıkoğlu da yer aldı.

Helvacıoğlu'ndan Gaziosmanpaşa Belediyesine ziyaret

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Gaziosmanpaşa Belediyesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Helvacıoğlu ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta görüşme gerçekleştirdi.

İki belediyenin ortak projelerine ilişkin fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Helvacıoğlu, Usta'ya, Keşan'ın yöresel lezzetlerinden hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Üniversitesi Cumhuriyet Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title