Haberler

Büyükkılıç ve Çopuroğlu, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası çalışmalarını inceledi

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası çalışmalarını inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası çalışmalarını inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç ve Çopuroğlu, beraberindeki heyet ile inşaatı gezdi. Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, havalimanı çalışmalarının devam ettiğini ve inşaat oranının yüzde 40'larda olduğunu ifade etti.

Burada 8 milyon kişi kapasiteli havalimanı terminal binası yapımının devam ettiğini belirten Büyükkılıç, "Bu binamız önümüzdeki yıl sonuna doğru faaliyete geçmiş olacak. Şu anda inşaat oranı yüzde 37-40'larda. Dolayısıyla hızla seyrediyor, herhangi bir sıkıntı yok. Burada 37 bin metrekarelik bir inşaat alanı iken 51 bin metrekareye ulaştı. Aynı zamanda 4 katlı otoparkımız ilave edildi. Kayseri'ye yakışan bir proje böylece hayata geçmiş olacak. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu da projenin hayata geçmesiyle Kayseri nüfusunun 5 katı kadar yolcu taşınacağını vurguladı.

Çopuroğlu, havalimanının 2022'nin sonunda kullanılmaya başlanacağını aktardı.

Büyükkılıç ve Çopuroğlu, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı'nın kesiştiği noktada devam eden katlı kavşak ile alt geçitteki çalışmaları da denetledi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title