Haberler

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Başsavcılık: Cesedi parçalanarak yok edilmiş

İstanbul - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "Cemal Kaşıkçı evlilik işlemleri için girdiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda daha önceden yapılan planlama doğrultusunda konsolosluk binasına girer girmez boğularak öldürülmüştür. Parçalanarak yok edilmiştir" denildi.

...

Erdoğan açıkladı: Milli savunma füze sistemi geliyor

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli uzun menzilli bölgesel hava füze savunma sistemi için çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

Bakan Albayrak'tan KDV ve ÖTV müjdesi

Ankara - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yıl sonuna kadar 6 başlıkta KDV ve ÖTV indirimin devreye aldıklarını açıkladı.

...

İstanbul Havalimanı'ndan ilk sefer yapıldı

İstanbul - İstanbul Havalimanı'ndan ilk sefer yapıldı. Türk Hava Yolları'na ait 349 kişi kapasiteli Boeing 777-300 tipi yolcu uçağı, saat 11.10'da Ankara'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'ndan havalandı.

Gürsel Tekin adaylığını açıkladı

Ankara - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğunu belirterek, "Bütün arkadaşlarım çok kıymetlidir, hiçbir arkadaşım rakibim değildir" dedi.

'İmar Barışı'nda başvuru süresi uzatıldı

Ankara - Kamuoyunda "İmar barışı" olarak adlandırılan Yapı Kayıt Belgesi başvurusunda süre 2 ay uzatıldı.

11 terörist daha !

Ankara - Şırnak ve Kuzey Irak'a düzenlenen hava harekatlarında 11 terörist etkisiz hale getirildi.

Deniz Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu: 30 gözaltı kararı

Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında FETÖ'den 12'si görevde 30 kişi hakkında gözaltı kararı aldı.

Trabzonspor 2 golle turladı

Ankara - Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Bugsaşspor'u 2-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcı İstanbul Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title