Haberler

Günsan, Türkiye'nin En Etik Şirketleri Arasında

Güncelleme:

Ödül, etik değerlere önem veren; şirket yönetimlerinde iş ahlakı ve etik değerlere bağlı olarak faaliyetlerini sürdürme konusunda titiz davranan şirketlerin ödüllendirilmesi, toplum önünde itibarının arttırılmasını sağlamak ve diğer şirketlerin de etik konusundaki duyarlılıklarının arttırılması amacını taşıyor.

Günsan Elektrik, Türkiye'de yüksek etik standartları ve uygulamalarının gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından etik ve iş ahlakı farkındalığı yaratmak, etik bilincini yaygınlaştırmak ve gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek amacıyla verilen "ETİKA 2016 Türkiye'nin En Etik Şirketleri" ödülüne layık görüldü.

Şirketlerin etik konusuna verdiği önemi uygulamalarını değerlendirmek amacıyla derinlemesine bir analiz yapan Etik Değerler Merkezi, değerlendirmesini "Etik Değerler, Etik Kültür", "İtibar Yönetimi", "Kurumsal Yönetim", "Kurumsal Sosyal Sorumluluk", "Liderlik, Yaratıcılık, Önderlik", "Uyum Yönetimi" gibi toplamda altı kategoride gerçekleştirdi.

Ödül ile ilgili konuşan Günsan Elektrik CEO'su Stephane Nuss, "Günsan Elektrik olarak, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından düzenlenen ETİKA ödüllerinin 5.si olan ETİKA 2016'da ödüle layık görülmüş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Günsan Elektrik'in etik anlayışından ve kurum kültüründen de bahseden Nuss, sözlerine şöyle devam etti: "Günsan Elektrik'te etik değerler; DNA'mızın ve yönetimimizin en önemli parçası ve sadece listelenmiş aksiyonlardan ibaret olmayan, 2 sene önce başladığımız uzun bir yolculuk. Etik değerlerimiz bütün paydaşlarımızı, müşterilerimizi, tedarikçilerimizi ve Günsan Ailesini kapsayan şirketimizin önemli bir kilometre taşıdır. Günsan Elektrik'te etik bir şirketi yönetmek demek, çalışanlarımızın desteğiyle işimizi şeffaflıkla yürütmek, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik faaliyetlerimizle yaşadığımız ve çalıştığımız yerlerdeki insanların hayatlarına dokunmak, müşterilerimiz ve paydaşlarımızla aramızdaki güveni sürdürmek ve taahhütlerimizi gerçekleştirmek demektir. Etik değerlerimizi ödül kriterlerine uygun bularak ödüllendiren EDMER'e ve Günsan ailesinin değerli bireyleri çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

Bu sene ETİKA'ya layık görülen diğer şirketler şu şekilde: AXA Sigorta, Deloitte, DenizBank, Garanti Bankası, Groseri, Havaş, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İş Yatırım, Jones Lang LaSalle, Kent Gıda, Kordsa, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Lilly İlaç, Migros, Novo Nordisk, PwC Türkiye, Sun Tekstil, Sütaş, UPS Türkiye, Yapı Kredi Bankası ve Yıldız Holding.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title