Haberler

GÜNDEM / 21 Nisan 2022

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Konukevi'nden Mavi Vatan Tatbikatı'na canlı bağlantı ile katılacak.

6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Konukevi'nden Mavi Vatan Tatbikatı'na canlı bağlantı ile katılacak.

(Ankara/13.45)(Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 23 Nisan Etkinlikleri Satranç Turnuvaları Ödül Töreni'ne iştirak edecek.

(TBMM/11.00)(Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Ulusal Yapay Zeka Stratejisi Yönlendirme Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/12.00)(Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ve Bakanlığa bağlı kuruluşları ziyaret edecek, huzurevi sakinleriyle iftarda buluşacak.

(Zonguldak/15.30/17.05/17.55/18.40/19.20)(Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Frans Timmermans'ı kabul edecek. Kurum ve Timmermans, AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı'nın ardından ortak açıklama yapacak. Bakan Kurum, Kızılcahamam'da düzenlenecek iftar programına katılacak.

(Ankara/10.00/10.30/12.00/19.38)(Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul'da 13. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'ne katılacak, Kilis Valiliğine ziyarette bulunacak, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na iştirak edecek.

(İstanbul/11.00/Kilis/15.00/15.30)(Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Mavi Vatan Tatbikatı'nın "Seçkin Gözlemci Günü"ne katılacak.

(Muğla/11.30 )(Fotoğraflı-Görüntülü)

5- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Akpınar ve Boztepe ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak, parti il başkanlığının Cacabey Meydanı'nda düzenleyeceği iftar programına iştirak edecek.

(Kırşehir/15.30/17.00/19.33)(Fotoğraflı-Görüntülü)

6- TBMM Genel Kurulunda Yeni Spor Kanunu Teklifi üzerindeki görüşmeler sürecek.

(TBMM/14.00)(Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, seyyar güneş paneli üreten firma ile Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, mahalle iftarı ve ramazan etkinliklerine katılacak, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşacak.

(Afyonkarahisar/17.00-21.00)(Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Motorshow'un açılışında konuşacak, Karayolları Genel Müdürlüğü Bölge Müdürleri Toplantısı'nın kapanış törenine katılacak, Sabiha Gökçen metro şantiyesi işçileriyle iftarda bir araya gelecek.

(İstanbul/11.00/Sakarya/17.00/İstanbul/19.30)(Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu toplantı özeti ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/14.00/14.30)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayı tüketici güven endeksi ile şubat ayı tarımsal girdi fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Rusya-Ukrayna Savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.(Fotoğraflı-Görüntülü)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Michelin Rehberi basın toplantısına katılacak.

(İstanbul/10.30)(Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Valilik, Büyükşehir Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığı ve Oğuzhan Yaşar Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret edecek, Abdurrahman Gazi Kız Öğrenci Yurdunda iftar programına katılıp, esnafla bir araya gelecek.

(Erzurum/16.45-20.30)(Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Spor Toto 1. Lig'de 33. hafta Adanaspor-Yılport Samsunspor ve Eyüpspor-Beypiliç Boluspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Adana/17.00/İstanbul/20.30)(Fotoğraflı)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Anadolu Efes, deplasmanda İtalya'nın AX Armani Exchange Milan takımıyla karşılaşacak.

(Milano/21.30)

4- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyonun belirleneceği 1-4'üncülük etabında ikinci maçlar yapılacak; Arkas Spor ile Halkbank, Ziraat Bankkart ile de Fenerbahçe HDI Sigorta karşı karşıya gelecek.

(İzmir/15.00/Ankara/20.30)(Fotoğraflı)

5- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 7'ncilik mücadelesinde Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Kuzeyboru, serinin üçüncü maçında karşılaşacak.

(Aydın/15.00)(Fotoğraflı)

6- Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu ve 7. Mali Genel Kurulu yapılacak.

(Ankara/10.00)(Fotoğraflı-Görüntülü)

7- TEB BNP Paribas Tenis Şampiyonası'nda ana tablo maçlarına Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi'nde devam edilecek.

(İstanbul/11.00)(Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title