Haberler

GÜNDEM / 20 Aralık 2022

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'na başkanlık edecek.

6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovaçevski ile görüşecek, Şule Yüksel Şenler Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret edecek ve Uluslararası Maarif Okulu'nun Üsküp kampüsünün açılış törenine katılacak.

(Üsküp) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katılacak.

(TBMM/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM'den

Genel Kurulda, Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.

(TBMM/15.00) (Fotoğraflı)

HDP'nin Meclis grup toplantısı yapılacak.

(TBMM/12.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2022 Değerlendirme Toplantısı yapacak.

(Zonguldak/12.00)??????? (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayı yurt dışı üretici fiyat endeksi ile aralık ayı tüketici güven endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gambiya Dışişleri Bakanı Mamadou Tangara ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Asgari Ücret Tespit Komisyonunun üçüncü toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yapılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenecek "Türkiye-Fransa İlişkileri Fırsatlar ve Meydan Okumalar Paneli"ne katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'nın konuğu olacak.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu mücadelesi başlayacak; Kasımpaşa-HangiKredi Ümraniyespor, Medipol Başakşehir-Göztepe, Fenerbahçe-İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor-Esenler Erokspor, MKE Ankaragücü-Tuzlaspor ve Fraport TAV Antalyaspor-Manisa FK maçları yapılacak.

(İstanbul/13.00/19.00/21.00/Sivas/15.00/Antalya/13.00/17.00) (Fotoğraflı)

3- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulunun görevdeki 6 aylık döneminin değerlendirileceği basın toplantısı yapılacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nın 9. haftasında A Grubu'nda Frutti Extra Bursaspor, İtalya'nın Germani Brescia takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

(Brescia/22.30)

5- Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında E Grubu'nda Darüşşafaka, İsrail'in Hapoel Bank Yahav takımını konuk edecek; C Grubu'nda Galatasaray Nef, Polonya'nın Legia Varşova takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(İstanbul/20.00/Varşova/22.00) (Fotoğraflı)

6- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında E Grubu'nda Eczacıbaşı Dynavit, Bulgaristan'ın Maritza takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Filibe/19.00)

7- Voleybol Kadınlar CEV Kupası Son 32 Turu ikinci maçında Türk Hava Yolları, İsviçre'nin Viteos Neuchatel takımını konuk edecek.

(İstanbul/18.00) (Fotoğraflı)

8- Hentbol HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Eleme Turu'nun rövanşında Tekirdağ Süleymanpaşa ile Anadolu Üniversitesi karşı karşıya gelecek.

(Tekirdağ/17.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Recep Tayyip Erdoğan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title