Haberler

GÜNDEM ÖZETİ / 20 Mayıs 2022

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin üye katılım törenine iştirak edecek, Şehir İçi Minibüs Şoförleri Derneğini ve Bucak esnafını ziyaret edecek, Zeynep Kerimoğlu ile Gökhan Böcek'in nikah törenine katılacak.

6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin üye katılım törenine iştirak edecek, Şehir İçi Minibüs Şoförleri Derneğini ve Bucak esnafını ziyaret edecek, Zeynep Kerimoğlu ile Gökhan Böcek'in nikah törenine katılacak.

(Burdur/10.00/11.00/11.20/Antalya/17.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, programlara katılacak ve ziyaretlerde bulunacak.

(Mersin/11.30-18.30)

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenyurt'ta Yeşilay Danışmanlık Merkezi açılış töreni ile Kağıthane'de İstanbul Tahliye, Yerleştirme ve Barınma Tatbikatı'na iştirak edecek.

(İstanbul/11.00/14.00)

3- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Erenköy Kız Anadolu Lisesi Alev Alatlı Kütüphanesi açılışına katılacak, Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret edecek, Mehmet Genç Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirecek.

(İstanbul/11.00/12.30/15.00)

4- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pakistan MİLGEM Projesi üçüncü gemisinin Karaçi Tersanesi'ndeki denize indirme törenine katılacak.

(Pakistan)

5- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi temel atma törenine iştirak edecek.

(Rize/13.30)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, MÜSİAD Uluslararası Enerji Zirvesi'ne katılacak.

(İstanbul /15.00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Azerbaycan'da Ermenistan işgalinden kurtarılan Cebrayıl ve Zengilan illerini ziyaret edecek.

(Bakü)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), mayıs ayına ilişkin finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksi ile mart ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcunu, haftalık para ve banka istatistiklerini, nisan ayına ilişkin uluslararası rezervler ve döviz likiditesini açıklayacak.

(Ankara/10.00/10.00/14.30/14.30)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin tüketici güven ve yurt dışı üretici fiyat endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Uluslararası Boks Birliği (IBA) Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası, 50, 54, 60, 66, 75 ve +81 kilolarda finaller ve madalya töreniyle tamamlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da izleyeceği finallerde 50 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, 54 kiloda Hatice Akbaş, 66 kiloda Busenaz Sürmeneli ve +81 kiloda Şennur Demir altın madalya mücadelelerine çıkacak.

(İstanbul/18.00)

2- Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 38'inci ve son hafta mücadelesi başlayacak; Fraport TAV Antalyaspor-Galatasaray, Gaziantep FK-Çaykur Rizespor maçları yapılacak.

(Antalya/Gaziantep/20.00)

3- Spor Toto 1. Lig'de 2021-2022 sezonunun 38'inci ve lig etabının son hafta mücadelesi başlayacak; Beypiliç Boluspor-Altınordu, Tuzlaspor-Yılport Samsunspor, İstanbulspor-Royal Hastanesi Bandırmaspor, Altaş Denizlispor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Balıkesirspor-Eyüpspor karşılaşmaları oynanacak.

(Bolu/17.00/İstanbul/17.00/20.00/Denizli/Balıkesir/20.00)

4- TFF 2. Lig gruplarında yarı final ilk maçları yapılacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title