Haberler

GÜNDEM ÖZETİ / 11 Haziran 2022

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefat eden eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, partinin eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem'in cenaze törenine katılacak, Çaycuma Belediyesi Toplu Açılış Töreni'ne iştirak edecek.

6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefat eden eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, partinin eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem'in cenaze törenine katılacak, Çaycuma Belediyesi Toplu Açılış Töreni'ne iştirak edecek.

(İstanbul/13.09/Zonguldak/17.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çocuk Görüşme Merkezi açılış töreni ile AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.

(Uşak/11.00/14.00)

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Akyurt ilçesindeki Geri Gönderme Merkezi'nde düzenlenecek basın bilgilendirme toplantısına iştirak edecek.

(Ankara/10.00)

3- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galataport'ta Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi sergilerini ziyaret edecek, Lüleci Hendek Caddesi'nde duvar boyama etkinliğine katılacak ve Galata Mevlevihanesi'nde "Sema, Semah, Devran" gösterisini izleyecek.

(İstanbul/17.00/18.00/19.00)

4- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Valiliği ziyaret edecek, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

(Bilecik/11.00/11.15)

EKONOMİ FİNANS

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Valiliği ziyaretinin ardından A Para Sohbetleri Programı'na katılacak, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Nebati, Uluslararası İş Forumu- II. Türk-Arap İş Zirvesi'ne iştirak edecek, Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulunacak.

(Gaziantep/14.30-21.45)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5. Etnospor Kültür Festivali ve 23. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali'ne katılacak.

(İstanbul/12.30/17.00)

3- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Yusufeli Barajı şantiyesini, Yusufeli ilçesinde yeni yerleşim yerleri ile belediyeyi ve bölgedeki esnafı ziyaret edecek.

(Artvin/11.00-17.00)

4- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Van Çevre Yolu Temel Atma Töreni'ne katılacak.

(Van/16.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı yapacak.

(Prag)

SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki 3. maçında deplasmanda Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek.

(Lüksemburg/21.45)

2- A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki 4. ve son maçında deplasmanda Slovakya ile karşılaşacak.

(Poprad/18.00)

3- ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off finalinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Sinan Erdem Spor Salonu'nda 3. maçta karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/19.00)

4- Dünya Etnospor Konfederasyonunun düzenlediği 5. Etnospor Kültür Festivali, Atatürk Havalimanı'nda sürecek.

(İstanbul/11.00)

5- Modern Pentatlon Dünya Kupası'nın 4. etabında kadınlar ve erkeklerde finaller yapılacak.

(Ankara/10.10/16.10)

6- Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilecek.

(İstanbul/10.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Varank Tarhan Erdem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title