Haberler

Graz'da Trafik Terörü Kurbanı 3 Kişi Mumlarla Anıldı

Güncelleme:

Avusturya'nın Graz şehrinde psikolojik sorunları nedeniyle bir kişinin aracını yayaların üzerine sürmesi sonucu hayatını kaybeden 3 kişi, mum yakılarak anıldı.

Avusturya'nın Graz şehrinde psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen bir kişinin aracını yayaların üzerine sürmesi sonucu hayatını kaybeden 3 kişi, kaza yerinde mum yakılarak anıldı.

Avusturya'nın Graz şehrinde 4 gün önce, psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen 26 yaşındaki Bosna Hersek uyruklu Avusturya vatandaşı bir kişi, aracı yayaların üzerine sürmüş; olayda aralarında 4 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetmiş, 34 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer, Başbakan Werner Faymann ve Steiermark Eyalet Valisi Hermann Schutzenhofer, saldırıdan dolayı dehşete düştüklerini ve üzüntü duyduklarını bildirmişti. Olaydan derinden etkilenen Avusturyalılar, 3 kişinin hayatını kaybettiği yerlere mum koyarak dua etti. Hayatını kaybedenler arasında bulunan 4 yaşındaki çocuk için ise oyuncakların konulduğu görüldü. - Graz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avusturya Graz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title