Haberler

GIDA SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ "ENFLASYONLA MÜCADELEDE BİRLİKTEN BEREKETE" TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

Güncelleme:

HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında gıda sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında gıda sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Gıda sektörü temsilcileri toplantı çıkışında toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında İstanbul'da sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden düzenlenen toplantının ilki gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticisi firmalarının temsilcileriyle gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından sektör temsilcileri toplantıyı değerlendirdi.

"DEVLET ÜRETİCİNİN YANINDA BUNU GÖRDÜK"

Et sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilisi Sait Yüksel, "Devlet elinden geleni yapıyor. Üreticiler de elinden geleni yaparsa hepsi bir zincir. Yaparsa ne olarak sofralarda daha uygun yenebilecek. Çünkü Türk halkının en çok sevdiği şey kırmızı et. Olumsuz bir durum olmadı. Üretici devletin yanında devlet zaten üreticinin yanında" dedi. Un sektöründen bir firmanın yetkilisi Mustafa Nuri Çomu, "Bizim için olumluydu. Rahat şekilde kendimizi ifade etme şansımız oldu. Bunun için teşekkür ederiz. Bakanlığımızın hazırlık olduğunu görmek bize keyif verdi. " dedi

"TÜKETİCİLERİMİZİN DAHA PAHALI GIDA TÜKETMEYECEĞİNE BİZ İNANDIK"

Bir başka sektör temsilcisi İbrahim Afyon, "Bir dizi sıkıntı yaşadığımız bir dönemde devletimizin sektörümüze yaptığı desteklerden ve üreticilerin beklentilerinin ne olabileceğini masaya yatırdık. 'Birlikten Berekete' kampanyasında devletimizin yanında olduğumuzu ve nasıl destek olabileceğimizi biz beyan ettik. Üreticiler olarak zarar etmedikten sonra her türlü desteği tüketicilerimiz adına bu yolda destek olduğumuzu beyan ettik. Devletimizin arkamızda olduğunu hissini aldık. Tüketicilerimizin daha pahalı gıda tüketmeyeceğine biz inandık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title