Haberler

Antalya'daki nikah dairelerinde "02.02.2022" yoğunluğu

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde evliliğe ilk adımı atacak çok sayıda çift, nikah günü olarak 2 Şubat 2022'yi tercih etti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde evliliğe ilk adımı atacak çok sayıda çift, nikah günü olarak 2 Şubat 2022'yi tercih etti.

Aylar öncesinde "02.02.2022" tarihinde nikah kıydırmak için evlendirme memurluklarına başvuran çiftler, bugün sabah saatlerinden itibaren nikah dairelerine gelmeye başladı.

Nikah memuru ve şahitlerin huzurunda işlemleri tamamlanan ve evlilik cüzdanını teslim alan çiftler, sonrasında tebrikleri kabul etti.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, AA muhabirine, daha çok özel günlerde nikah istendiğini söyledi.

Bugün için çok sayıda talep aldıklarını dile getiren Sözen, şöyle konuştu:

"Manavgat Belediyemiz, her gün onlarca çiftimizin nikahını kıyarak onların en mutlu anında yer aldı. Ancak bazı tarihler vardır ki anlamı çok büyüktür ve unutulmaz. Bugün de 02.02.2022'nin olması nedeniyle aylar öncesinden nikah günü alan çiftlerimiz dünya evine girdi. Bu özel günde 'Evet' diyerek aile kuran tüm çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum."

Nikah için bu günü tercih edenlerden Engin Kaya ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bugün bizim için değerli bir gün oldu. Artık bugün hayatlarımızı birleştirdik. Unutulmayacak bir nikah tarihimiz oldu." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title