Haberler

Gaziantep'te "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyası

Güncelleme:

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyası kapsamında bir okul yapılacak.

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyası kapsamında bir okul yapılacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Pancarlı Mahallesi'nde yapılacak 32 derslikli ortaokul için imzalar atıldı.

İmza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasının şehrin tüm dinamikleriyle yürütüldüğünü belirtti.

Gaziantep'in birlikte iş yapma kültürünün çok yüksek olan bir şehir olduğuna dikkati çeken Gül, eğitimle ilgili sıkıntılar olduğunu, yapılan derslik sayısına rağmen hala ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Projeyi ildeki bütün dinamiklerle birlikte yürüttüklerini aktaran Gül, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemizle, ilçe belediyelerimizle, kaymakam arkadaşlarımızla, hayırseverlerimizle, milletvekillerimizle, Gaziantep'in bir şekilde suyunu içen, havasını soluyan herkesle bu projeyi yürütüyoruz. Şimdiye kadar da hamdolsun çok iyi neticeler aldık. İnşallah birlikte birkaç ay içerisinde 100'e tamamlayıp Gaziantep'in eğitim sorununu büyük ölçüde çözmüş oluruz. Ben Canan Tekstil ve Özyaşar ailesine hem okul yaptıkları için hem de rahmetli babalarını unutmadıkları ve hayırlı evlatlar oldukları için teşekkür ediyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de ailenin şehre güzel hizmetlerinin yanı sıra sanayici olarak da örnek olduğunu ifade etti.

Gaziantepli hayırseverlere şehre verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Şahin, "Ben bu şehrin bir evladı olarak aileye çok teşekkür ediyorum. Bugün atılan bu imzayla çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hayatı, geleceği daha da aydınlanacak. Birlikte başaracağız. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Hayırseverler Fazıl ve Tayfur Özyaşar ise hayra vesile olan herkese teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Törene YİKOB Başkanı Alper Çiftçi, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Valiliği Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title