Haberler

Ford Trucks "Servis Günlerinde" İlk Durak Denizli

Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks tarafından düzenlenen servis günlerinin bu yılki 11. durağı Denizli olacak.

Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks tarafından düzenlenen servis günlerinin bu yılki 11. durağı Denizli olacak.

Şirket açıklamasına göre Ford Trucks, 12-13 Ekim tarihlerinde Denizli'de düzenlenecek "Servis Günleri" etkinliğinde müşterileriyle buluşacak.

Ford Trucks müşterilerine özel olarak farklı aktivitelerin düzenleneceği ve hediyelerin dağıtılacağı ekim ayının ilk "Servis Günleri" etkinliği, Yarımca Ford Trucks tesislerinde gerçekleşecek. Show Radyo'nun "Nihat ile Sivrisinek" programının ünlü sunucusu Nihat Sırdar, Yarımca Bayisi'nden canlı yayın yapacak. Etkinliğe katılanlar, ünlü sunucuyla tanışıp vakit geçirme fırsatı da bulacak.

Etkinlikte güvenli sürüş eğitimi, emniyet kemeri simülasyonu gibi eğitim aktivitelerinin yanı sıra ücretsiz araç muayene imkanı da sunulacak. Araçlarına Ford Trucks servisinde check-up yaptıran katılımcılara ise bir sonraki servis girişlerinde kullanılmak üzere yüzde 20 indirim çeki armağan edilecek.

Yarımca Ford Trucks bayisinde ücretsiz araç check-up ve yüzde 20 indirim çeki fırsatı, 25 Ekim'e kadar devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Ford Trucks Ford Otosan Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title