Haberler

Fka Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli'de Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansının (FKA) mart ayı yönetim kurulu toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi.

Fırat Kalkınma Ajansının (FKA) mart ayı yönetim kurulu toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi.

Tunceli'de düzenlenen toplantıya, Malatya Valisi Süleyman Kamçı ile Bingöl Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Köşger, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Kalkınma Kurulu Başkanı ve Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, Tunceli İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yerlikaya, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz katıldı.

Toplantıda, 2016 yılı doğrudan faaliyet desteği kapsamında sunulan başvurular ele alınarak devam etmekte olan sosyal analiz çalışmalarıyla 2015 yılı faaliyetleri değerlendirildi.

24-25 Aralık tarihlerinde Elazığ'da yapılan kalkınma kurulu toplantısının sonuçlarına ilişkin hazırlanan rapor da değerlendirilerek, ajansın idari, mali ve çeşitli konuları ele alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Kamçı Malatya Elazığ Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title