Haberler

Beşiktaş'tan mahkeme kararına yönelik açıklama

Güncelleme:

İstanbul 26. Asliye Hukuk Mahkemesi, 2019 yılında yapılan idari ve mali genel kurulda Beşiktaş Kulübü yönetiminin ibra edilmesine dair kararı iptal ederken, kulüp de bu konuda açıklama yapılacağını ifade etti.

İstanbul 26. Asliye Hukuk Mahkemesi, 2019 yılında yapılan idari ve mali genel kurulda Beşiktaş Kulübü yönetiminin ibra edilmesine dair kararı iptal ederken, kulüp de bu konuda açıklama yapılacağını ifade etti.

Beşiktaş Kulübü'nde Fikret Orman ve dönemin yönetim kurulunu kapsayan 11 Mayıs 2019 tarihli Olağan İdari ve Mali Genel Kurul'un ibra işlemi mahkeme kararıyla iptal edildi. İstanbul 26. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 2019/539 esas sayısı ile görülen davada "Beşiktaş JK Derneği'nin 11 Mayıs 2019 tarihinde yapılan genel kurulda yönetim kurulu üyelerinin idari ve mali yönden ibra edildiklerine dair kararların iptaline ve sair hususların gerekçeli kararda açıklanmasına" karar verildi. Bu konuyla ilgili olarak açıklama yapan siyah-beyazlılar, "Gerekçeli kararın tarafımıza ulaşmasının ardından detaylı açıklama yapılacak ve izlenecek yol kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

ÇEBİ, GENEL KURULDA "GEREKEN YAPILACAK" DEMİŞTİ

Aralık ayının son haftasında Beşiktaş Kulübü'nün 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan olağan idari ve mali genel kurullar yapılmış, burada da konuşmacılardan Aker Çıtak, Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu'na davayı hatırlatarak, "Gerekeni yapmadınız. Bu konuda Beşiktaş'ı zarara uğratan Fikret Orman ve yöneticilerden, 510 milyon TL'nin tahsil edilmesi için harekete geçilmesi gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı. Aker Çıtak'ın sözlerine cevap veren Başkan Ahmet Nur Çebi ise, "Kulübümüz 2 yıldır denetim firması tarafından denetleniyordu ve denetim tamamlanmamıştı. Biz harekete geçmek için bu denetimin bitmesini bekliyorduk. Şimdi raporlar elimizde ve bu konuda yapılması gereken ne var ise yapılacak" demişti. Mahkemenin 'İbranın iptaline' yönelik aldığı karar sonrasında Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu'nun, kulübün zarara uğratılması gerekçesiyle mahkemeye başvurması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp, İstanbul 26. Asliye Mahkemesi'nin gerekçeli kararının ellerine ulaşmasının ardından konuyla ilgili açıklamayı yapacak.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Beşiktaş İstanbul Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title