Haberler

Fatsa'da Köylülerin Su Protestosuna Müdahale Eden Jandarma: "Basın Özgürlüğü Şu Anda Yok. Videoya Çekmeyin, Kanunu Aşağıda Gösteririz Size"

Güncelleme:

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Köyü’nde tek su kaynağının bir alabalık tesisine verilmesine tepki gösteren köylülere jandarma müdahale etti. Jandarmanın müdahalesine maruz kalan bir yurttaş, “Müslüman değil misiniz siz” diye tepki gösterdi. Bir jandarma, “Basın özgürlüğü şu anda yok. Videoya çekmeyin, kanunu aşağıda gösteririz size” diyerek vatandaşın görüntü almasını engelledi.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Köyü'nde tek su kaynağının bir alabalık tesisine verilmesine tepki gösteren köylülere jandarma müdahale etti. Jandarmanın müdahalesine maruz kalan bir yurttaş, "Müslüman değil misiniz siz" diye tepki gösterdi. Bir jandarma, "Basın özgürlüğü şu anda yok. Videoya çekmeyin, kanunu aşağıda gösteririz size" diyerek vatandaşın görüntü almasını engelledi.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı 80 haneli Sefaköy Köyü'nün tek su kaynağının bir alabalık tesisine verilmesi köylüler tarafından bugün protesto edildi. Protesto için bir araya gelen köylülere jandarmalar müdahale etti. Birçok kişi gözaltına alındı.

Jandarmanın müdahalesine maruz kalan bir yurttaş, "Müslüman değil misiniz siz" diye tepki gösterdi. Bir jandarma uzman onbaşı ile müdahaleyi cep telefonuna kaydetmeye çalışan vatandaş arasında şu diyaloglar yaşandı:

Jandarma : "Zor kullanacağım video çekmeyin."

Vatandaş: "Basın özgürlüğü var mı?"

Jandarma: "Basın özgürlüğü var, şu anda yok."

Vatandaş: "Nasıl yok, bununla ilgili kanun nedir?"

Jandarma: "Videoya çekmeyin, kanunu aşağıda gösteririz size."

Kaynak: ANKA / Güncel

Jandarma Fatsa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title