Haberler

Fatih Ürek Ayvalık'ı salladı

Güncelleme:

Fatih Ürek Ayvalık'ı salladı "Sahnede biraz daha olup, daha sonra televizyona tamamen yönleneceğim" "Demet Akalın'ı tanımıyorum" Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi'nin öncülüğünde bir konser veren ünlü sanatçı Fatih Ürek birbirinden hareketli şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu.

Fatih Ürek Ayvalık'ı salladı

"Sahnede biraz daha olup, daha sonra televizyona tamamen yönleneceğim"

"Demet Akalın'ı tanımıyorum"

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi'nin öncülüğünde bir konser veren ünlü sanatçı Fatih Ürek birbirinden hareketli şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu.

Ayvalık Belediyesi'ne ait açık hava tiyatrosunda verdiği konserde yaklaşık 3 bin kişiye seslenen ünlü şarkıcı, pandemi nedeniyle zor günler yaşandığını ve herkesin mutlaka aşılarını yaptırması gerektiğini vurguladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in zarif eşi Canan Ergin'in de aralarında bulunduğu binlerce hayranına kendine has danslarıyla müzik ziyafeti veren Fatih Ürek, muhabirimize özel yaptığı açıklamalarda, Ayvalık'a konser vermek için geldiğinde bir türlü kalıp da bu güzel ilçede dinlenebilmeye fırsat bulamadığını söyledi.

"Halk konserleri sürecek"

Ayvalık'ın Kazdağları'ndan gelen tertemiz oksijenle yüklü havanın son derece şifa verici olduğunu kaydeden Fatih Ürek, gazinolarda sahne alırken, halk konserleri fikrinin Harbiye Açık Hava ile ortaya çıktığını belirtti.

Harbiye'de verdiği konserin ardından halk konserleri serisine başlamadan öne ön yargılarının da var olduğunu itiraf eden Ürek, "Bunun ardından bir takım sorunlar ortaya çıktı. Pandemi girdi araya ve bir türlü bu halk konserlerine başlayamamıştık. Bir de benim yaz konserlerim, kış mevsiminde belli oluyor. Zaman bulamıyordum. Bu sene pandemi sürecinde çok belirsizlikler yaşadık. Tam konser vermeyi planlarken, sokağa çıkma kısıtlamaları ve pandemiye karşı alınan önlemlere takıldık. Bu yüzden de bir buçuk sene boyunca oturduk ve hiçbir şey yapamadık. Ondan sonra Harbiye konserini yaptık. Ama ondan önce de ben, özel şirketlerin halk konserlerini yaptım. Hatta bu bölgede de Edremit'e kadar geldim. Çok ciddi kitlelere konserler verdim. O konserlere 10-15 binlere ulaşan dinleyiciler geldi. Şimdi ben halk konserleri verebiliyorum. Beni kulüp ve gazinoda seyredemeyen insanlar, açık hava tiyatrolarında ve sahnelerde görmek istiyorlar. Çok da iyi ve keyifli oluyor. Tabi bu arada Ayvalık'ta olmak da son derece mutlu etti beni." dedi.

Halk konserlerinin devam edeceğini vurgulayan ünlü sanatçı Fatih Ürek, "Malum buralar yazlık bölgeler. Ben biraz da Anadolu'ya doğru gitmek istiyorum. Anadolu'da da özel mekanlarda bu tür konserleri vermek istiyorum ama tüm bunlar organizasyon işidir." ifadelerini kullandı.

Birçok sinema, televizyon ve benzeri projelerle ilgili tekliflerin geldiğini anlatan Fatih Ürek, "Ama pandemi nedeniyle ortalık biraz kaynıyor. Bu yüzden de biraz beklemedeyim. Sahnede biraz daha olup, daha sonra televizyona tamamen yönleneceğim." dedi.

"Biz işimizi yapıyoruz"

Koronavirüs belasının dünyanın başına gelmiş en büyük musibetlerden biri olduğunu savunan ünlü sanatçı Ürek, herkesin mutlaka ama mutlaka aşı olması gerektiğini vurgulayarak, "Yapılan açıklamalara göre Koronavirüse yakalanıp da hayatını kaybedenlerin yüzde 80'inin aşı olmadığı belirtiliyor. Bu yüzden de herkesin aşılarını yaptırmaları gerektiğine tüm kalbimle inanıyorum. Bununla birlikte son zamanlarda çıkan orman yangınları felaketleri de son derece üzücü. Böyle zamanlarda sahneye çıkıp şarkı söylemek durumunda kalkıyoruz. Ama bu bizim için bir eğlence değil. Sonuçta biz işimizi yapıyoruz. Yapmak da zorundayız. Her konserde onlarca insan görev yapıyor ve bunlar ekmek yiyorlar. Böylesi felaketlerin yaşandığı dönemlerde daha önceden programlanan konserlere çıktığımızda bize sanki kötü bir şey yapmışız gibi davranıyorlar. Ama hayır biz kötü bir şey yapmıyoruz. Dediğim gibi işimizi yapıyoruz. Bu yüzden de insanlar bu konuda bizlere kötü bir şey söylememeliler." diye konuştu.

"Demet'i tanımıyorum"

Ünlü sanatçı Fatih Ürek, Demet Akalın ile ilgili sorduğumuz soruya ise, "Ben onu tanımıyorum" cevabını vermekle yetindi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Ürek Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title