Haberler
Güncelleme:

İstanbul'da yumruklu saldırıya uğrayan polis memuru ateş açtı: 1 ölü

İstanbul Fatih'te göreve giden polis memuruyla sahilde pitbull cinsi köpeği gezdiren 3 kişi arasında kavga çıktı. Polis memuru, kavgada kendisine yumruk atan kişiyi silahla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı hayatını kaybederken, şahsın yakınları hastaneye akın etti. Hastanede zaman zaman gerginlik yaşandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

pederpan:

polis vatandaşa silah çekemez. uyarır gerekirse destek çağırır, merkeze götürürler o kadar. bunlar iyiden hırslarına göre davranıyorlar.

36
237
yanıtYanıtla
virtueslife:

eğer polise saldırdığı gerçekse vurulur.Vurulması da gerekli.Polise saldırmak amerika başta olmak üzere bütün avrupada vurulmak için sebeptir.Bizde de öyle olmalı.polise yumruk atacağına dur dediğinde dur.

220
24
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

eline sağlık polisin

195
25
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Durduk yere kimse kimseye yumruk atmaz , burda polis kendini savunmanın derdinde doğru bile olsa çekip vuramazsın öldüremezsin, polislikten atılacaksın içerde 15 sene yatarsın ve aklın başına gelir

29
187
yanıtYanıtla
Uğur Ünsal:

Ölen şahsın; uyuşturucu, hırsızlık, kapkaç ve kasten yaralama gibi suçlardan çok sayıda kaydı var. Kavgaya karışan diğer şahsın; kamu malına zarar verme, konut dokunulmazlığı ihlali, kesici / delici alet alıp satmak / bulundurmak, kasten yaralama kasten yaralama suçlarından kaydı var.

yanıt13
yanıt0
Fakır:

normal bir insan pitbul gezdirmez. pitbul gezdiren insanın gezdirdiği hayvandan bir farkı yoktur.

138
13
yanıtYanıtla
HONOUR:

nefsi müdafaa

69
8
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Bir kaç saniyelik öfke hem ölümle hem de öldüren şahsın ömrünün cezaevinde geçmesine sebep olabiliyor. Bu tür tartışmaların kavgaya dönüşmesini önlemek için "eyvallah" çok güzel yerinde bir kelime..

18
13
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Adamların bir kere Pitbull la gezmesi durumu gösteriyor. Böyle tipler genelde korkak ve saldırgan oluyor. Benzer durum yaşamıştım burada bir yoruma da yazdım. Aynı böyle tipler yüzünden caddede araba altında kalacaktım. O durum da silahım olsa vururdum.

27
0
yanıtYanıtla
Baki Ertaş:

Polis devletin polisidir konu siyasi deyil adli olaydır deyil yumruk atmak düğmesine bile dokunamassınız polis karşıtı olanlara soruyorum bu ülkede asayış istiyormusunuz istemiyormusunuz idare edilemez bir ülke yaratırsınız yetki vermediğin adamı nasıl olaya yollayacaksın. ve görev yaptıracaksın.

17
0
yanıtYanıtla
Leon Tas:

Yorumlar hbr iyi okumadan Abd örneği vermeden önce orda polis sivil bilgisi var sivil olan polislerin anlında mı polis yazıyor. Ben polisin kendini tanısaydım 100%90 olay ölüm ile bitmezdi

0
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Eline sağlık

0
0
yanıtYanıtla
Ethem Karabag:

Polisimizin hiç bir suçu yok nokta gereken olmuş

0
0
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

1) Pitbull yasak kardeşim. 2) pitbull gezdiren 3 kişi deyince akla gelen = 3 şehir zorbası. Pitbulla ne mesaj veriyonuz lan?

0
0
yanıtYanıtla
Olkhazar Borz:

polisimizin arkasında dursunlar... ite kopuğa yem ettiler polislerimizi, hiçbirşey yapamıyorlar yapmak istemiyorlar bu yüzden...

0
0
yanıtYanıtla
Babilya :

Polis kendini tabiki koruyacaktı.Polise yumruk atmak ne demek.

0
0
yanıtYanıtla
TG:

Pitbul cinsi köpeklerin yasak getirilmesi gerekiyor insanlara zarar veriyor çok kes şahit olduk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title